23948sdkhjf

Efter længere tids uenighed: Medstifter og direktør forlader trægrossist

Hos hårdttræ-grossisten Global Timber har længere tids uenighed i partnerkredsen nu ført til, at medejer og adm. direktør Peter Bæk forlader virksomheden.

I en pressemeddelelse oplyser Global Timber, at Peter Bæk fratræder ved årets udgang. Han afløses på posten af partner Anders Bitzer, der tiltræder som konstitueret direktør.

– Vi er kommet til et punkt, hvor vi vil noget forskelligt, og det er foregået helt udramatisk, fortæller Peter Bæk, som var med til at stifte Global Timber i 2006.

De seneste ti år har han siddet i direktørstolen, og han understreger, at han har været glad for tiden i virksomheden:

– Jeg er meget stolt af, hvor vi er kommet til, og det har været en fornøjelse at stå i spidsen, men vi har forskellige syn på, hvordan virksomheden skal udvikle sig, og derfor er det bedst at vi skilles, fortæller han.

Fremover kommer partnerkredsen i Global Timber til at bestå af Anders Bitzer, Søren Vinther og Kasper Fredsted, og her har man trods uenighederne kun rosende ord tilovers for Peter Bæks mangeårige indsats:

– Vi vil gerne takke Peter for den store indsats han har leveret. Han har været med fra starten for 14 år siden og har haft en stor andel i de resultater vi har skabt. Desværre har vi ikke længere den samme holdning til, hvilken vej Global Timber skal gå i fremtiden. Derfor har vi taget en fælles beslutning om at vores veje skilles nu. Vi mener det er det bedste for virksomheden, men det ændrer ikke på, at Peter har været en afgørende del af den store rejse vi har været på frem til der hvor vi er i dag, udtaler partner Kasper Fredsted i pressemeddelelsen.

Peter Bæk har en ejerandel på 34,25 pct. af forretningen. Den kommer han også til at skille sig af med i forbindelse med afgangen, men det er endnu ikke afgjort, hvem der overtager andelen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078