23948sdkhjf

Domea har KPC i tankerne til 109 boliger i Vinge

Boligselskabet Rosenvænget v. Domea skal bygge en ny etape almene boliger i Vinge - 109 boliger i alt. Det skriver Frederikssund kommune i en pressemeddelelse.

Politikerne i Frederikssund kommunes økonomiudvalg har valgt at videre med forslaget, der var et af tre bud på muligheden for at opføre almene boliger i det problemramte udviklingsområde. Slangerup Boligselskab v. DAB, Frederikssund Boligselskab v. KAB var de øvrige interesserede. 

Domea-projektet indebærer en første etape med cirka 9.600 kvm almene boliger fordelt på 32 boliger i et otte etagers punkthus, 67 boliger i to-fem etager og 10 rækkehuse i to etager. Etape et forslås placeret sker i et område vest for stationen. Etape 2 bliver afklaret senere og her foreslås, at der kan indgås koordinering af private boliger på de resterende byggefelter i området.

Totalentreprise kan går KPC's vej 
Rosenvænget vil være bygherre og driftsherre på projektet. Rosenvænget anvender Domea.dk som byggeforretningsfører og efterfølgende driftsadministrator. 

For at få det første byggeri i Vinge sat i gang hurtigst muligt, vil Domea anvende sin rammeaftale for totalentreprise, som giver mulighed for at indgå totalentreprisekontrakt med KPC Byg A/S, fremgår det af boligselskabets vinderoplæg. Entreprenøren anvender ingeniørfirmaet Dominia som tekniske rådgivere og Mangor & Nagel Arkitekter / Mangor & Nagel Plan + Landskab, med WE Architecture som underrådgivere. 

– Rammeudbuddet sikrer, at der er foretaget EU-udbud af alle ydelser, således at der kan undgås tidsforbrug til udbud af rådgiverydelser og efterfølgende udbud af entreprenørydelser, fremgår det af vinderoplægget. 

Stadig i dialog
Med valget af Domeas projekt er der foreløbig kun taget stilling til hvilket af boligselskaberne, kommunen skal arbejde videre med. Derfor begynder nu en dialog mellem Frederikssund Kommune og Domea med henblik på at bearbejde ideoplægget til et endeligt projekt, som Byrådet herefter skal tage stilling til. 

Det ventes, at Byrådet kan træffe endelig beslutning om projektet i løbet af foråret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125