23948sdkhjf

BNS-direktør lander nyt direktørjob hos entreprenør med 70 ansatte

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S udvider ledelsen med Hans Erik Jensen, som netop er startet i en nyoprettet stilling som direktør med overordnet ansvar for produktion i den nordvestsjællandske entreprenørforretning. 

Det skriver Morten C. Henriksen i en pressemeddelelse. 

Hans Erik Jensen kommer med mere end 20 års erfaring fra tilsvarende funktion i entreprenørfirmaet B. Nygaard Sørensen (BNS), der gik konkurs tidligere i år. 

Fakta: Entreprenør Morten C. Henriksen A/S

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S er beliggende i Hagested nordvest for Holbæk og beskæftiger cirka 70 medarbejdere og omsætter i nærheden af 200 mio. kr. om året.

Entreprenørforretningen fordeler sine hovedaktiviteter på hoved- og totalentrepriser, samt fagentrepriser indenfor anlæg, beton og råhus. 

Firmaet har blandt andet været totalentreprenør på Holbæk Sportsby.

– Hans Erik Jensen blev ledig på markedet som følge af konkursen tilbage i januar. Det er naturligvis en lidt trist baggrund, - men Hans Eriks kompetencer og erfaringsgrundlag taler for sig selv, og vi ser frem til at Hans Erik kan bidrage i stort omfang med at bringe udviklingen af EMCH et skridt videre, lyder det fra indehaver Morten C. Henriksen i pressemeddelelsen. 

Han fortsætter som adm. direktør i firmaet, dog med bedre tid til det opsøgende salg og kundedialogen i hverdagen. 

Hans Erik Jensen er ikke alene om at tage turen fra BNS til Morten C. Henriksen. Blandt andet til et par ledige funktioner som produktions- og projektledere, herunder Tim Milo som ny afdelingsleder i produktionsafdelingen. 

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S
mio. kr. 2018 2017
Bruttofortjeneste 48,2 48,9
Resultat før af- og nedskrivninger 10,3 15,5
Resultat før skat 8,5 14,4
Årets resultat 6,6 11,0
Balancesum 103,0 69,9
Egenkapital 32,4 25,8
Gns. antal ansatte 69 68
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14