23948sdkhjf

Glostrup-entreprenør vinder uddannelsesbyggeri i Helsingør

Juul & Nielsen løber med totalentreprisen på HF & VUC Nordsjællands ny undervisningsbyggeri ved Skolen ved Kongevejen i Helsingør, melder entreprenøren med hovedsæde i Glostrup på LinkedIn. 

Holdet bag vinderbuddet på det 2.500 kvm uddannelsesbyggeri tæller desuden arkitektfirmaet Christens & Co samt Skanding og DEM, Dansk energi Management. 

Bygningen opføres i 3 etager og skal minimum rumme 12 klasselokaler, herunder faglokaler til billedkunst, geografi, biologi og naturfag. Herudover indeholder bygningen fællesfaciliteter, vejledningslokaler/administration og lærefaciliteter. 

Bygningen skal ifølge udbudsmaterialet opføres, så den passer til stedet og ind i byens historiske kontekst i forhold til såvel materialer som udtryk. Der bliver tale om en bygning i tre etager med klasselokaler og diverse faglokaler samt fællesfaciliteter, lokaler til administration og lærefaciliteter. 

Totalentreprisens værdi var i udbudsmaterialet sat til 46 mio. kr. 

Tidligere arbejdede HF & VUC Nordsjælland med planer om at bygge cirka 3.500 kvm på grunden, et projekt til 80 mio. kr. De planer blev dog nedskaleret til de kommende 2.500 kvm allerede sidste år.

Første spadestik ventes at gå i jorden i december.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126