23948sdkhjf

Hotelplaner på pause - PFA klar til at ombygge ufærdigt hotel

Coronakrisen har sendt efterspørgsel på hotelværelser ud over afgrunden samtidig med, at nyt hoteller skyder op som aldrig før. Flere hotelkæder og investorer trækker derfor stikket på hotelprojekter. 

Nu sætter PFA Ejendomme så et hotelprojekt, som der inden coronakrisen var indgået en hensigtserklæring om at opføre, på pause. Det skriver Børsen.  

Pensionskassen har investeret omkring 500 mio. kr. i tre igangværende hotelprojekter, to i Storkøbenhavn og et i Nordsjælland, som man nu arbejder med alternative planer for. 

– Vi prøver altid at have en plan for, hvad vi kan bruge hotellerne til, hvis det ikke er moderne at bo på hotel. Projektet i Hillerød kan vi eksempelvis lave om til boliger, hvis hotellet ikke kan overleve, så vi prøver at manøvrere så godt, vi kan, siger direktør for PFA Ejendomme, Michael Bruhn, til Børsen. 

Sidste uge parkerede Scandic milliardbyggeriet af et stort store hotel- og konferencecenter på Aarhus Ø med 500 værelser og plads til 2.000 konferencegæster og 3.500 koncertfæster. 

Lavpriskæden Cabinn gør ifølge Børsen som konkollegerne og putter planer om et nyt hotel i Ørestaden med 300 værelser samt et hotel målrettet lufthavnspersonale, i skuffen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11