23948sdkhjf

Rekordordre på rekordtid: Give-entreprenør bygger stort robotlager

KT Erhvervsbyg fra Give har underskrevet kontrakt på et stort robotlager til nethandelfirmaet Proshop. Den samlede anlægssum oplyses ikke, men totalentreprisen bliver største ordre til dato hos KT Erhvervsbyg, skriver firmaet i en pressemeddelelse. 

I alt bygges 16.346 kvm robotlager i to etaper i en partneringaftale. Det store robotlager skal leveres på rekordtid: Bare ni måneder fra underskrift til færdig bygning. 

– Vi projekterer byggeriet sådan, at ”Autostore” bliver færdig til Black Friday den 27. november. Vi kan så gøre kontorfaciliteterne færdige op til jul. Det er et spændende og kæmpe stort projekt - vores største ordre til dato, fortæller Per Henriksen, adm. direktør og partner i KT Erhvervsbyg, og tilføjer, at det nye lager dermed skal leveres på rekordtid. 

Det er sidste års salg på Black Friday, der har initieret udvidelsesplanerne hos Proshop, der igen udvider sit robotlager i Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. 

Hovedparten optimeret til lagerrobotter
Det er tredje gang Proshop vælger KT Erhvervsbyg som byggepartner. 

– Med det nye lager tripler vi nu vores centrallager og får Danmarks største robotlager. Proshop har i dag 42.000 lokationer – med det nye robotlager får vi rammerne til 200.000, siger Poul Thyregod, stifter og arbejdende bestyrelsesformand.

To tredjedele af det nye superlager bliver optimeret med lagerrobotter. Allerede i uge 36 påbegyndes opbygningen af robotterne. Proshop står således overfor et kæmpestort logistikprojekt.

– Det bliver et best practise eksempel på, hvordan man kan bygge, flytte og være klar på rekordtid.  Der er mange underleverandører, snitflader og processer, der kører samtidig. Vi skal der udover også pakke ned og flytte, så vi er 100 pct. klar den 27. november – og være top tunet når julehandlen begynder”, slutter Poul Thyregod.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141