23948sdkhjf

Barslunds datterselskab går solo

Entreprenørfirmaet Zøllner, som hidtil har været et datterselskab i Barslund Group, er udtrådt af koncernen og er nu en selvstændig virksomhed. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Ændringen betyder, at Zøllner, der hele tiden har opereret som selvstændigt aktieselskab, nu har oprettet egen administration og er flyttet til nye lokaler i nordsjællandske Kvistgård. 

- Efter vi er udtrådt af Barslund Group, har det givet os en unik mulighed for at analysere vores administrative udgifter i forhold til, hvad der er essentielt og hvad vi kan undvære, siger adm. direktør Henrik Bjoljahn i pressemeddelelsen.

Fremtidsplanerne
Selskabets stifter og direktør, Karl Johan Zøllner, har selskabsmæssigt ønsket at stå på egne ben.

I samarbejde med direktionen i Barslund Group er der derfor indgået en fælles aftale om, at Karl Johan Zøllner overtager Barslund Groups 50 pct. ejerandele i Zøllner A/S pr. 1. april 2020. Således står Karl Johan Zøllner nu som eneejer af firmaet via det helejede selskab Karl Johan Zøllner Holding ApS, viser data fra Det Centrale Virksomhedsregister, CVR.  

Planen er nu, at det langvarige samarbejde med Barslund Group fortsætter. Derudover investeres der yderligere i udvikling af vandbygnings- og havneafdelingen, hvor Zøllner efterhånden er blevet en væsentlig spiller på markedet.

Strategien på den lange bane er uændret, lyder det fra Henrik Bjoljahn.

Zøllner har siden 2006 udført mindre anlægsentrepriser og senest specialiseret sig inden for kystsikrings- og vandbygningsområdet. Af nyere større projekter kan nævnes: Klimasikring af Sprogø, Kalundborg Havn og Kystsikring af Anholt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113