23948sdkhjf

Sydjysk entreprenør vinder anden opgave på Haderslev Kaserne

Bo Michelsen netop vundet en entreprise på Haderslev Kaserne, hovedentreprisen på Louisegård Øst. 

– Vi skriver kontrakt i dag (18. juni 2020, red.), fortæller Jeppe Markmann Olesen, direktør i Bo Michelsen, til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Netop Haderslev er denne måned blevet entreprenørvirksomhedens nye base – hovedkontoret er flyttet de cirka 60 kilometer mod nordøst fra Tønder. 

Arbejdet på Louisegården Øst går i gang efter sommerferien og skal køre frem til august 2021. Til den tid gælder det dels en ny tilbygning med kontorer og servicefaciliteter på cirka 500 kvm. Dels en mindre ombygning og renovering af en eksisterende bygning. Opgaven har ifølge udbudsmaterialet en værdi på omkring 12,5 mio. kr. 

To af tre opgaver på Haderslev Kaserne
Bo Michelsen har i et halvt års tid haft gang i en anden hovedentreprise på Haderslev Kaserne, en ombygning af hovedbygningens 2. og 3. etage. Entreprisen værdi er på omkring 20 mio. kr. 

P+P Arkitekter og Etos Ingeniører er Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses rådgivere på ombygningen af Haderslev Kaserne, der ud over arbejderne på hovedbygningen og på Louisegård Øst også omfatter et nyt garageanlæg på Louisgård Vest, en opgave Bo Michelsen ikke har i bogen. 

Ombygningerne på Haderslev Kaserne sker i forlængelse af forsvarsforlig af 2018, som indebærer, at der opbygges en let infanteribataljon på stedet. Bygningerne skal derfor omkonfigureres fra en hovedkvarters- og telegrafkaserne til en infanterikaserne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08