23948sdkhjf

Teknikentreprenør sætter Steffen Baungaard for bordenden

Steffen Baungaard har overtaget bestyrelsesformandsposterne i Brøndum Holding A/S og Brøndum A/S ved generalforsamlingen d. 24. juni 2020 efter Torben Bjerre-Madsen, der har varetaget posterne siden 2016. 

Det oplyser teknikentreprenøren torsdag i en pressemeddelelse. 

– Jeg er overbevist om, at den nye ledelse i Brøndum med deres kompetente og engagerede indsats endegyldigt har fået vendt forretningen. Det er derfor også et godt tidspunkt at overlade ansvaret til Steffen Baungaard, siger afgående bestyrelsesformand Torben Bjerre-Madsen. 

Brøndum har netop præsenteret tal for et fremgangsrigt 2019/20: Omsætningen er vokset med 5,3 pct til 598 mio. kr. og resultatet før skat blev 10,2 mio. kr., hvilket var en forbedring på små 44 mio. kr. i forhold til 2018/19. 

Steffen Baungaard har stor erfaring med opbygning af salgs- og kundeorienterede byggevirksomheder, som han kan bruge i Brøndums videre udviklingsrejse. 

Han er blandt andet næstformand i Arkil Holding A/S, bestyrelsesformand i Carl Ras, samt medlem af bestyrelsen i Huscompagniet, hvor han tidligere har været adm. direktør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093