23948sdkhjf

Vind med en totalleverandør af altaner – både til nybyg og renovering

Når du bygger, er din fornemmeste opgave at levere det aftalte produkt til den rette tid. Som hoved- eller totalentreprenør er du afhængig af at vælge de rigtige underleverandører og fagentreprenører.

På papiret virkede det som en god idé. Mange små fagentrepriser. Men så kommer byggeperioden. Du må sande, at de ressourcer du troede, du havde sparet, i stedet bliver brugt på at koordinere de forskellige firmaer. Uforudsete situationer, undervejs i byggeriet, ændrer tidsplanen konstant, hvilket igangsætter en lavine af efterreaktioner. Processen glider bare ikke så effektivt, som I havde planlagt den til.

Du bliver frustreret. Måske ser du ligefrem tidsplanen skride. Så vanker der dagbod. Dér vil du ikke hen. Hvad gør du i stedet?

En samlet altankonstruktion fra en totalleverandør er for dig, der ønsker at vinde ved:

  • at kunne vælge mellem en standard løsning eller dine egne special løsninger
  • at arbejde med en leverandør, der har viden og erfaring til at kunne sparre med dig om den rigtige løsning (hvad enten det drejer sig om befæstning, altangulvet, værn eller overfladebehandling af din altan)
  • at vælge en leverandør, der har kompetencer til at foretage statiske beregninger og tegningsarbejde internt i virksomheden
  • at koordinere med én person, for alt der vedrører levering og montering af altanentreprisen
  • uanset din geografisk lokation i landet, sikrer dig en afdeling tæt på

Mange andre hoved- og totalentreprenører har allerede fået øjnene op for, at det gør dem til vindere at vælge en totalentreprenør, når de skal have altaner til deres byggeprojekt.

Søren Linjebjerg Sørensen fra Adersballe og Knudsen har oplevet, hvordan det lettede hans byggeprojekt at vælge en totalleverandør til altanentreprisen.

”Det hjalp mit projekt, at få kompetente forslag, der optimerer altanmontagen og sparer os adskillige arbejdsgange, allerede i de tidlige faser af byggeprocessen. DAV NORDIC har hjulpet os i mange sammenhænge”

Du kan tage beslutningen om at være en vinder allerede i dag. Start med at lade dig inspirere her og ring herefter og aftal en uforpligtende snak med DAV NORDIC om altaner til dit projekt, hvad enten det er en renoveringssag eller nybyg.

Fra idé til virkelighed

Faserne i et samarbejdet med DAV NORDIC som totalleverandør af dine altaner kunne se sådan ud:

  1. Du fremlægger dine ønsker og ideer
  2. Sparringsfase, blandt emner som:
    1. Optimering, så den rigtige løsning vælges med respekt for økonomi
    2. Overfladebehandling
    3. Befæstning
    4. Klarlægge og risikovurdere potentielle udfordringer ved udførslen
  3. Endelig projektering
    1. Beregning
    2. Færdige produktions- og montagetegninger
  4. Produktion
  5. Montage
  6. Aflevering samt overlevering af kvalitetssikringsdokumenter

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08