23948sdkhjf

Alle ingredienser til en god proces gav indflytning før aflevering

Da HP Byg tidligere på sommeren afleverede anden etape af Aalborg Hotel Apartments, 2.100 kvm med 46 lejligheder på Tornhøjvej i Aalborg Øst, stod de første lejligheder klar en uge før aflevering. 

Præstationen skal et tæt samarbejder mellem parter i projektet have æren for, lyder det fra Aalborg-entreprenøren. Projektleder Kristian Vestergaard fra HP Byg nævner nogle af de afsluttende leverancer i lejlighederne som eksempler samarbejdet i processen: 

- Inventar samt TV og internet var bygherreleverancer. Som totalentreprenør kender vi alle de praktiske detaljer ved bygningen, ligesom vi har den overordnede plan for byggepladsen. Derfor har vi naturligvis deltaget i møder med leverandørerne bag byggeherreleverancerne samt koordineret det øvrige arbejde, så de afsluttende leverancer kunne falde på plads i god tid op mod afslutningen af byggeriet.

Alternativt hotelkoncept med vokseværk

I 2018 afleverede HP byg første afdeling af Aalborg Hotel Apartments med 27 lejligheder, fordelt på 1.500 kvm på en anden adresse; Venøsundvej i Aalborg Øst.

Det alternative hotelkoncept tilbyder møblerede lejligheder med eget køkken frem for almindelige hotelværelser. Konceptet henvender sig til udstationerede medarbejdere, familier med behov for genhusning og lignende. 

Bag Aalborg Hotel Apartments står blandt andre projektudviklings-/investeringsselskabet Andersen & Partners fra Aalborg.

 

Tidlig involvering giver de rigtige ingredienser

I projektets tidligste fase var det tætte samarbejde også en nøglefaktor. Både første og anden afdeling af Aalborg Hotel Apartments er tegnet af Brix Nordberg Arkitektur, som sammen med Erasmus & Partnere har udgjort projektets rådgiverteam. Partner Jesper Nordberg opsummerer processen som den optimale form for totalentreprise, og uddyber: 

- Helt fra da vi slog de første streger til skitseprojektet, var holdet på plads. Dermed var både bygherre, rådgivere og totalentreprenør samlet fra de tidligste skitser, og ved samtidigt at inddrage Aalborg Kommune, var alle ingredienser til den gode proces klar. Alt var så at sige på bordet fra starten. 

Dermed – fortæller Jesper Nordberg – blev de centrale ting løst meget tidligt i processen, så eksempelvis økonomi, bygningsgeometri og Aalborg Kommunes behandling af projektet faldt på plads som led i en god dialog.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094