23948sdkhjf

Malmos-ejer køber OKNygaard

– I dag er OKNygaard blevet en del af Idverde, som er Europas største anlægsgartnergruppe. Dette betyder, at OKNygaard sammen med Malmos udgør Idverde Danmark, som dermed er Danmarks absolut førende anlægsgartner, siger Hervé Lançon, CEO, Idverde Group, i en pressemeddelelse om opkøbet.

Anlægsgartneren er således det franske selskabet andet opkøb i Danmark og kommer 10 måneder efter købet af Malmos. OKNygaard og Malmos omsætter til sammen for 800 mio. kr.

– OKNygaard er en stærk landsdækkende anlægsgartner med en tæt kontakt til det lokale marked. Det passer godt ind i vores strategi om at blive den førende anlægsgartner i Danmark, siger Morten Dohrmann, europæiske idverdes danske landechef. 

Kunderne får nu adgang til den franske ejers viden og kan trække på kompetencer fra fem forskellige lande. For medarbejderne bliver der mulighed gennem idverdes interne uddannelser og nye karriereveje på tværs af landegrænser. 

Ser kæmpe potentiale i totaløkonomisk tænkning

OKNygaard blev skabt for syv år siden og er i dag en stor anlægsgartnervirksomhed, som er både lokal og landsdækkende. 

– Der er utallige krav til nutidens klimaløsninger og grønne byrum. Her ser vi et kæmpe potentiale i en mere totaløkonomisk tænkning, hvor anlæg og drift kombineres fra starten af opgaven, udtaler OKNygaards adm. direktør, Ole Kjærgaard. 

Han tilføjer, at man med Malmos som søsterselskab, dækker alle typer af anlægsopgaver – ikke bare under, i og på jorden, men også på vægge og tage.

OKNygaard A/S
mio. kr. 2019 2018
Nettoomsætning 595,8 551,2
Resultat af ordinær primær drift 12,1 21,1
Resultat før skat 11,1 19,0
Årets resultat 8,8 14,8
Balancesum 215,7 188,5
Egenkapital 62,2 56,2
Antal ansatte 485 449
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11