23948sdkhjf

Tre på stribe - samme tegnestue forbinder kampsportcenter og svømmeanlæg i Horsens 

Et nyt svømmeanlæg med varmtvandsbassin og et 50 meter-bassin kilder sig snart ind mellem Horsens’ Kampsport Forum og Aqua Forum. 

Begge Forum-byggerier er tegnet af tegnestuen Rum, og arkitekterne fra det Horsens-baserede firma har også slået stregerne til det nye vandprojekt, som forbinder de to byggerier. Det skriver Rum på sin hjemmeside. 

Det nye svømmeanlæg, der er led i udvidelsen af Aqua Forum, får et 50 meter-bassin med otte baner, et varmtvandsbassin, tilskuerområder, stævnekontor, arealer til opvarmning, nyt indgangsparti og omklædningsfaciliteter. 

Indgangen bliver i forbindelse med Kampsportscenteret, og koblingen giver ifølge Rum synergier og fælles funktioner i form af central hovedindgang og foyer, fælles omklædningsfaciliteter og teknikrum. 

Tænkt som én løsning fra start

Fra Rum lyder det, at tegnestuen helt fra starten har tænkt og tegnet Kampsportscenteret og det nye svømmeanlæg som en samlet løsning, da der er flere fordele ved at koble de to anlæg sammen i ét greb. 

– Der er en god del synergi i projektet. Der er fælles funktioner – og så tror vi også, at der er en værdi i, at sportsfolk mødes på tværs og kan inspirere hinanden, sagde partner Claus Jensen fra Rum, da han præsenterede projektet på et pressemøde i slutningen af 2020. 

Byggeprojektet, der er udbudt i totalentreprise, har et budget på 42 mio. kr. 

Det nye svømmeanlæg forventes klar til indvielse i efteråret 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188