23948sdkhjf

Scandic Regina renoveres med hjælp fra Halton A/S

Da Scandic i Herning skulle renoveres, var det vigtigt, at Svanemærket var en del af pakken. Derfor skrev man kontrakt med en specialist i indeklima.

Scandic Regina i Herning er fra 1986, og derfor blev det for nylig renoveret, så det lever op til nutidens standarder. Herunder skulle køkkenet opgraderes.

Specialister i indeklima

Erik Bliddal er Chief Engineer hos Scandic Regina. Han fortæller, at man samarbejder med Halton på området, fordi de er specialister i indeklima.

”Da vi skulle renovere Scandic i Herning, var det vigtigt at få en god løsning til ventilationen i køkkenet. Og Scandic har jo en aftale med Halton,” siger han og uddyber:

”De kom ud for at se på, hvad vi havde brug for, og ud fra det oprettede vi et samarbejde i Herning. Vi er meget glade for den rådgivning, vi har fået undervejs - Halton er dygtige og kompetente. De holder, hvad de lover,” siger han.

Se den tekniske rapport om Scandic Regina her.

Energieffektiv emhætte

Serviceansvarlig i Halton, Rune Overgaard, fortæller, at fordelen ved at handle med Halton desuden er, at de er der hele vejen.

”Dvs. vi er der fra den spæde projektstart, levering, installation, og vi er der også til at servicere anlægget efterfølgende. Vi leverer en funktionsgaranti. Hvis der opstår problemer, kan det meste klares med fjernovervågningen, og ellers kommer vi ud og ordner det,” siger han.

Rune Overgaard uddyber, at produkterne  holder et højt niveau, fordi de er gennemtestede. Dermed kan Halton stå 100 procent på mål for funktionen.

”Hos Scandic har man valgt at gå hele vejen i kampen for miljø og bæredygtighed. Halton har leveret de meste energieffektive emhætter på markedet som reducerer luftmængden med op til 40 procent. Ydermere har vi installeret et behovsstyret VAV system, Halton M.A.R.V.E.L., som nu har vist sig at have sparet Scandic yderligere 44 procent i luftmængde og ca. 78.000 kr. om året. Set hen over levetiden er der tale om rigtig mange penge.”

Rune Overgaard tilføjer, at en del af Haltons rådgivningsfunktion ligger i at være behjælpelige med at søge energitilskud til projekterne – som man har gjort ved Scandic i Herning.

”Man skal jo vide, at muligheden er der. Og at udnytte den kræver en masse dokumentation. Vi havde et eksternt rådgivningsfirma til at lave certificeringen – Scandic bidrog stort set kun med en underskrift,” fortæller Rune Overgaard.

Svanemærket byggeri

At tingene skulle være mere end bare gennemsnitligt i orden skyldes ikke mindst, at Scandics hoteller i dag er svanemærkede som den eneste hotelkæde i Danmark.

”Hotellet er jo tilbage fra 1986, og dengang gik man ikke så meget op i den slags. Men nu har vi fået et fuldautomatisk anlæg, der selv regulerer luften op og ned der, hvor der laves mad,” fortæller Erik Bliddal. ”Og det er vigtigt for os, siden vi jo ønsker at være svanemærkede. Vi skal tænke meget på alt det med forbrug og miljø etc.,” siger han og slutter:

”Jeg synes, vi har et utrolig godt samarbejde med Halton. Hvis der er spørgsmål eller ændringer, er de der med det samme. Det er et godt firma at arbejde sammen med.”

OM: Halton A/S

Halton er specialister i indeklima. Virksomheden tilbyder en række produkter, systemer og services, der bidrager til energieffektive miljøer.

Halton er desuden globalt teknologiførende på krævende systemområder. De primære forretningsområder er storkøkkener, hospitalssektoren og marine.

Halton gør meget ud af at rådgive kunderne, så man via dialog og samarbejde finder den bedste løsning til den specifikke situation.

Produktprogrammet omfatter løsninger til følgende: Køkkenventilation, luftmængderegulering, centrale støvsugersystemer, luftrensning, brandsikkerhed og luftdiffusion.

Læs mere på www.halton.com

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094