23948sdkhjf

Nyt domicil til Elogic

Eltavlevirksomheden Elogic er pr. 27. august flyttet til nye, tidssvarende lokaler på Lundagervej i Løsning. Samtidig er det blevet til flere nyansættelser.
Den positive udvikling, som Elogic oplever, har gjort de gamle lokaler utidssvarende og begrænsende for virksomhedens udvikling. Derfor er virksomheden pr. 27. august flyttet til nye lokaler.

På adressen Lundagervej 45 B i Løsning har Elogic bedre plads og arbejdsforhold samt muligheder for at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen. Domicilet huser salg, projektering samt tilbud, teknik, service og administration.

Fra de nye lokaler tæt ved motorvejen tilbyder virksomheden service og leverancer af styretavler, fordelingstavler, gruppe- og byggepladstavler.

Plads til nyansættelser
Samtidig med flytningen kan Elogic præsentere nye medarbejdere i organisationen.

I projektafdelingen indenfor Gruppe- og byggepladstavler har virksomheden ansat elinstallatør Kris Sørensen, som skal være med til at sikre hurtige og sikre besvarelser af henvendelser fra byggeriet.

Samtidig er ansat Arne Pedersen, også uddannet elinstallatør, som tilbudsberegner af Fordelingstavler.

Både Kris og Arne har stor erfaring med eltavler, hvorfor Elogic forventer at begge medarbejdere kan være med til at øge virksomhedens service- og kvalitetsniveau.

Endelig er Camilla König Jepsen startet som salgssupporter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094