23948sdkhjf

Sydjysk entreprenør opgiver udvidelse efter én måned

Entreprenørfirmaet CJ A/S i Fredericia får ikke en afdeling for elementmontage som et ekstra ben på egenproduktionen, som det ellers blev meldt ud for en måned siden.

Den nyansatte afdelingsleder, Jesper Sørensen, har sagt ja til en - for ham - unik mulighed i et andet set-up, hvor han kan indtræde som medejer og dermed eftergå en personlig, mangeårig drøm. 

Det oplyser Fredericia-firmaet i en pressemeddelelse.

– Det er selvfølgelig ærgerligt for os, men godt for Jesper. Chancen er unik for ham, det kan vi ikke komme op imod. Sådan er gamet også nogle gange, selvom vi selvfølgelig gerne havde set tingene arte sig anderledes, siger CJ-direktør Jonathan Smetana i pressemeddelelsen om udviklingen.

– Vi kunne se et betydeligt potentiale for elementmontage i tillæg til vores brede kompetencer i forvejen, men nu må vi stille og roligt fortsætte med at bruge underleverandører til disse specialarbejder, som vi har gjort det hidtil, siger Jonathan Smetana videre.

Jesper Sørensen kom til CJ A/S fra den konkursramte entreprenørvirksomhed JFP, og før det var han entreprisechef for betonelementleverandøren CRH.

Jesper Sørensen afvikler de kommende dage de indkomne forespørgsler og opgaver og fratræder herefter for inden længe at tiltræde i sin nye funktion og virke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125