23948sdkhjf

Carl Ras overtager nordjysk værktøjsleverandør

Carl Ras overtager Jydsk Værktøj. Sammen vil man udvikle produktsortiment for at nå bredere ud til kunderne i markedet

Carl Ras har netop overtaget den nordjyske værktøjsleverandør Jydsk Værktøj, som ifølge adm. direktør i Carl Ras, Gorm Rasmussen, et godt supplement til firmaets eksisterende forretningsområder. 

- Carl Ras får adgang til et nyt marked mod industrien, og vi får en større tilstedeværelse over for både eksisterende og nye kunder i Nordjylland. Ligeledes får Jydsk Værktøj geografisk tilstedeværelse i hele Danmark ved at blive en del af en landsdækkende engrosvirksomhed som Carl Ras, fortæller han i en pressemeddelelse om opkøbet.

- Vi ser mange gode muligheder i at udvikle Jydsk Værktøj til en stærkere aktør i det danske marked. Vi tror på, at krydssalget mellem vores eksisterende kunder og Jydsk Værktøj er stort, og at vi sammen kan udvide vores produktsortiment væsentligt, fremhæver han.

Fælles tilgang til kunderne

Jydsk Værktøj, der tæller 26 medarbejdere, har mere end 30 års erfaring som grossist i branchen og sælger værktøj og maskiner til metalindustrien og byggebranchen.

Jydsk Værktøj forbliver en selvstændig enhed i Aalborg med samme ledelse, medarbejdere og brand, og virksomheden ser mange gode muligheder for at udvikle virksomheden i samarbejde med Carl Ras:

- Vi får adgang til et større kundesegment og kan tilbyde en bredere pallette af kvalitetsværktøj, og vi ser et stort potentiale for krydssalg til flere brancher, siger Kjeld Thomsen, der er adm. direktør og medejer af Jydsk Værktøj.

Erfaringer fra opkøbet af 3 Aktive

I 2019 købte Carl Ras sig ind i værktøjsleverandøren 3 Aktive, der leverer værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen.

Carl Ras har herigennem skabt gode erfaringer med at positionere sig i et nyt kundesegment mod entreprenører, hvor tilstedeværelsen førhen har været begrænset:

- Vi kan viderebringe vores stærke erfaringer med 3 Aktive i det nye opkøb af Jydsk Værktøj. Begge virksomheder driver en rentabel forretning og har orden i både organisation, salgsmodel, økonomi og kultur. Vi kan derfor tilføre synergi i et tempo, der er hensigtsmæssigt for alle parter, siger Gorm Rasmussen og tilføjer:

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094