23948sdkhjf

Sanistål A/S

Sanistål  bygger på en stærk virksomhedskultur, hvor vi hver dag ønsker at bevise, at det er den menneskelige faktor, der gør forskellen for samarbejdet og forretningen. Ud over en solid og landsdækkende forretning i Danmark, er Sanistål repræsenteret i Baltikum og Polen og beskæftiger i dag cirka 1.200 medarbejdere.

  • Sanistål er den værdiskabende sourcingpartner til industrien og byggeriet. Vores kunder er fundamentet for alt, hvad vi gør, og vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre. Derfor investerer vi i at forstå vores kunders forretning og udfordringer og i at udvikle vores relation til dem.
  • Med vores kunder i centrum udvikler vi løbende innovative og digitale løsninger, ligesom vores produktsortiment er komplet og af høj kvalitet. Dette bidrager til at øge vores kunders lønsomhed og få succes.
  • Det skal være nemt og effektivt at handle med Sanistål, så vi stiller altid med det stærkeste hold, så vores kunder er sikret den bedste løsning – hver gang. Vi værner om de personlige relationer, da vi tror på, at den menneskelige faktor gør forskellen for både samarbejdet og forretningen.

Se alleNyheder

Nyeste produkter

Fakta om Sanistål A/S

Adresse
Sanistål A/S
Håndværkervej 14
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 96306000

Fax: +45 98132843

CVR nummer: DK42997811

P nummer: 1003072200

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Emilie N. Petersen

Hanne Møller
Stilling: Marketing Project Coordinator

Josefine Bendiksen

Julie Aaen Kjelgaard
Afdeling: Digital Engagement And Sales

Louise H. R.

Marie Biørn

Mette Degn
Afdeling: Kommunikation

Mia Skrubbeltrang

Pia Anette Kristensen
Afdeling: Kommunikation

Send til en kollega

0.315