23948sdkhjf

Liftup A/S

Liftup udvikler og markedsfører velfærdsteknologiske produkter til mennesker med handicap. Målet er at bidrage til, at mennesker med bevægelseshandicap får de samme muligheder som alle andre. Sikkerhed kommer altid først, og derudover er det essentielt, at vores produkter udvikles i et tiltalende og nyskabende design.

 

Vores værdier
Liftups værdigrundlag er hele vejen igennem kædet sammen med din oplevelse af at opnå  ”lidt mere end forventet”. Det slår igennem i vores måde at behandle og gennemføre samtlige aktiviteter på, i vores holdninger og i vores kultur.

Vi vil opleves som virksomheden, der til stadighed skaber de MEST innovative løsninger indenfor velfærdsteknologi, hvor kvalitet, æstetik og funktionalitet er i højsædet.

For at skabe lige muligheder for alle, skal Liftup udvikle og markedsføre nye og banebrydende produkter indenfor velfærdsteknologi.

"Lige muligheder for alle" betyder virkelig ALLE. Liftup stræber mod at udvikle velfærdsteknologiske produkter, som ikke bare hjælper handicappede og bevægelseshæmmede personer, men som også er en fryd for øjet, og med sit æstetiske design samtidig er til glæde for andre.

 

Vores produkter

En bred vifte af løsninger indenfor velfærdsteknologi med fokus på innovation, design og sikkerhed. Vi skaber lige muligheder for alle gennem udvikling af teknologiske hjælpemidler.

 

Raizer
Raizer er en simpel batteridreven mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Raizer er et hjælpemiddel, der kun betjenes af én hjælper. Derudover kræves begrænset fysisk indsats fra hjælper udover en støttende hånd. Oplev produktet.

 

FlexStep
FlexStep fungerer både som almindelig trappe og som lift for kørestolsbrugere. Det er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til at have både trappe og lift. FlexStep har en lang række design- og konfigurationsmuligheder, der gør det nemt at integrere den i de eksisterende omgivelser og rummets design. Oplev produktet.

 

EasyLift
EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. EasyLift er designet med fokus på de nyeste tendenser indenfor design og arkitektur; det er de lige linjer og plane flader, der karakteriserer designet. Konstruktionen er fleksibel og robust, og produktet skiller sig ud som unikt indenfor tilgængelighed. Oplev produktet.

 

HDN
HDN er en lift, der let og elegant integreres i enhver byggestil, da den er diskret indbygget og falder i med omgivelserne med en overflade, der er tilpasset det omkringliggende gulv. Når HDN-liften ikke er i brug, er den skjult i gulvet, flugter med det eksisterende gulv, og der lægges derfor ikke mærke til den. Oplev produktet.

 

StairTrainer
StairTrainer er en trappe til bl.a. genoptræning, der kan rejses til forskellige niveauer. StairTrainer har vundet stor popularitet hos genoptræningsklinikker og fysioterapeuter verden over. Den bliver rost for sin uovertrufne behandlingssucces rate kombineret med den høje sikkerhedsstandard og brugervenlighed. Oplev produktet.

 

Elevator
I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden. Liftups Motala 2000 serie af elevatorer giver adgang til flere etager for alle. Sikker og lydløs med rigelig plads i et lyst, åbent og kompakt design. Oplev produktet

 

Stolelifte
Stolelifte er det naturlige valg, når trappen ikke længere er nem at forcere. Der er ingen grund til flytte fra den bolig, du holder af, når der findes en løsning til alle trapper - uanset om den er ude eller inde, lang eller kort, lige eller med sving. Oplev produktet

Fakta om Liftup A/S

Adresse
Liftup A/S
Hagensvej 21
9530 Støvring
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Rebild Kommune

Telefon: +45 96863020

CVR nummer: DK10153964

P nummer: 1010271890

Ansatte: 60

Certifikater: ISO 9001:2008

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Helle Nielsen
Afdeling: Marketing
Stilling: Digital Marketing Specialist

Henrik Haugaard
Afdeling: Salg
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 98402571

Jannie Jørgensen
Afdeling: Marketing
Stilling: Marketingkoordinator
Direkte telefon: +45 98402575

Send til en kollega

0.187