23948sdkhjf
Del siden

Colas Danmark A/S

Colas Danmark A/S er en af landets førende virksomheder inden for asfaltvejbygning med afdelinger fordelt over det meste af landet.

Vi producerer, udlægger og sælger asfalt til alle typer infrastrukturprojekter, lige fra store motorvejsprojekter og nyanlæg, til mindre reparationer af belægninger, og vi servicerer statslige og kommunale kunder, private virksomheder, havne, lufthavne, grundejerforeninger, boligforeninger, landmænd m.fl.

Meget mere end asfalt

Vores kerneforretningsområde er asfalt. Vi har flere hundrede forskellige asfaltrecepter og udvikler løbende nye produkter, som kan bidrage til et renere miljø og en bedre infrastruktur. Asfalt og bitumen fremstilles på egne fabrikker, og grus og stenmaterialer udvindes og forarbejdes i vores egne grusgrave.

Vi tilbyder:

 

Du kan læse mere om de enkelte produktområder på vores hjemmeside.

Vi har gennem tiden løst en række forskellige opgaver. Se et udvalg af vores afsluttede og igangværende projekter på vores hjemmeside.

Colas Danmark A/S beskæftiger ca. 500 medarbejdere og indgår i den internationale Colas Gruppe med  55.000 medarbejdere i mere end 50 lande.

Colas Danmark A/S
Fabriksparken 40
2600 Glostrup
Danmark
CVR nummer: DK10246415
P nummer: 1002889149
500
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.142