23948sdkhjf
Del siden

Hansgrohe A/S

Hansgrohe Group med hovedsæde i Schiltach/Baden-Württemberg, Sydtyskland, er med sine mærker AXOR og hansgrohe en førende virksomhed på innovation, design og kvalitet i bad- og køkkenbranchen. Med sine armaturer, brusere og brusesystemer giver virksomheden, som blev grundlagt i 1901, vandet form og funktion. Virksomhedens 120-årige historie præges af opfindelser, såsom den første håndbruser med forskellige stråletyper, det første køkkenarmatur med udtrækstud og den første justerbare bruserstang.

Med over 18.500 aktive beskyttede rettigheder står Hansgrohe Group for kvalitetsprodukter med lang levetid og viser ansvarlighed overfor mennesker og miljø. Den bæredygtige produktion af ressourcebesparende produkter er forankret i internationale forretningsaktiviteter. 34 datterselskaber, 20 salgskontorer og kunder i over 152 lande gør virksomheden til en pålidelig partner over hele verden.

Hansgrohe Groups mærker og produkter er præmieret med over 600 designpriser siden 1974. Produkterne fra Hansgrohe Group anvendes i projekter verden over – f.eks. på velkendte krydstogtskibe, i luksuriøse 5-stjernede- og boutique-hoteller i internationale metropoler, i ekstraordinære kurbade, eksklusive badeværelser i hytter og luksusvillaer, offentlige faciliteter og i utallige private hjem.

Den høje kvalitetsstandard sikres med produktion på Hansgrohe Groups fem egne fabrikker, hvoraf to er i Tyskland og én i Frankrig, USA og Kina. I 2021 omsatte Hansgrohe Group for 1.365 mia. euro, og virksomheden beskæftiger ca. 5.400 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 60 procent i Tyskland.

Find mere information på vores hjemmeside og sociale medier:     

Mærket hansgrohe:                                                                       

youtube

facebook

Instagram

LinkedIn

Mærket AXOR:

youtube

facebook

Instagram

LinkedIn

 

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297