23948sdkhjf

EK Entreprise A/S

EK Entreprise A/S udfører hoved- og totalentrepriser for både offentlige og private virksomheder i hele landet. Vi er et moderne entreprenørselskab, der arbejder for, at kunden får det rigtige projekt til den rigtige pris.

Derudover lægger vi vægt på at opretholde tilfredsheden og arbejdsglæden blandt vores medarbejdere og altid være på ”forkant” med udviklingen i byggebranchen og samfundet.

Vi udvikler vores løsninger i tæt samarbejde med kunden, hvilket er med til danne rammen om et godt byggeri i høj kvalitet, hvor der altid er fokus på driftsomkostningerne og kundens ønsker.

Totalentreprise

EK Entreprise A/S udfører alle faser i byggeriet lige fra projektering, byggemodning og myndig-hedsgodkendelse til færdigt og indflytningsklart byggeri.

Hovedentreprise:

EK Entreprise A/S udfører hovedentrepriser i et tæt samarbejde med egne håndværkere og faste samarbejdspartnere, hvilket sikrer, at byggeprojekterne bliver gennemført i høj kvalitet og inden for den aftalte tid.

Projektudvikling:

I et tæt samarbejde med investorer og kommende bygherrer udarbejder EK Entreprise A/S tidlige projekt- og økonomiforslag. Projekterne gennemføres i totalentreprise med åbne kalkulationer.

I gennem mere end 44 år har vi opbygget et solidt renomme som entreprenørselskab i byggebranchen med fokus på kundernes behov, og det vil vi bygge videre på i fremtiden.

Se alleNyheder

Se alleNyeste kompetencer

  • Energivejleder
  • Egenproduktion
  • Autoriseret kloakmester
  • Byggestyring
  • Projektudvikling

Fakta om EK Entreprise A/S

Adresse
EK Entreprise A/S
Kuldyssen 8
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 43992699

Fax: +45 43992588

CVR nummer: DK10798590

P nummer: 1002901423

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Nina V. Dalberg

Nina Vigang Dalberg (IP)
Direkte telefon: +45 43992699

Rasmus Johansen Rasmus Johansen
Stilling: Adm.Direktør

Rasmus Johansen

Send til en kollega

0.266