23948sdkhjf

Nilan A/S

Nilan A/S udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet.

Internationaliseringen af Nilan har været støt stigende siden grundlæggelsen i 1974. Vi er i dag repræsenteret i størstedelen af Europa, og i kraft af anerkendelsen af vores kompetencer og produkter fortsætter ekspansionen.

På forkant med udviklingen
Nilans fokus har altid været at være på forkant med den teknologiske udvikling for dermed at kunne producere nogle af de mest energibesparende ventilationsanlæg og varmepumper på markedet.

Nilans første spæde skridt blev da også taget i bestræbelsen på at imødekomme et behov, der opstod på grund af udviklingen inden for byggeri grundet oliekrisen. Krisen betød, at man begyndte at isolere bygningerne for at spare energi. Det medførte et behov for løsninger, der kunne sikre et godt og sundt indeklima i de tætte bygninger – et behov, som Nilan opfyldte.

Sådan var det dengang, og sådan er det stadig: Nilans løsninger er fremtidens løsninger. De reducerer dit energiforbrug og skåner dermed miljøet. Samtidig gør teknologien, de er baseret på, dem til nogle af verdens mest avancerede.

Sund luft – sundt miljø
Nilan sikrer ikke kun et sundt indeklima, men også et sundt miljø. Vi er af den klare holdning, at vi alle må tage ansvar i kampen mod klimaforandringerne. Samtidig ønsker vi at være frontløber i denne kamp og involverer os ofte i miljødebatten.

At være miljøbevidst er en af grundpillerne i vores eksistensgrundlag. Derfor er ikke kun vores løsninger, men også produktionen, miljøvenlige. Det vil sige, at vi bruger miljøvenlige materialer samt fokuserer på genanvendelse og minimering af spild. Derudover bestræber vi os hele tiden på at sikre en endnu bedre energioptimering i udviklingen af vores produkter.

Projekter

Fakta om Nilan A/S

Adresse
Nilan A/S
Nilanvej 2
8722 Hedensted
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76752500

Fax: +45 76752525

CVR nummer: DK11773397

P nummer: 1000273686

Ansatte: 110

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jan Poulsen
Stilling: Produktchef
Direkte telefon: +45 40193329

Send til en kollega

0.204