23948sdkhjf
Del siden

JCN Bolig A/S

JCN Bolig er en professionel byggevirksomhed med ca 130 ansatte, hvoraf omkring halvdelen er funktionærer.

Vi arbejder udelukkende på BtB markedet, hvor vi udfører boligbyggerier for Boligselskaber, Pensionskasser og Investorer. Altid med nye referencer inden for produktsegmenterne etagebyggeri, tæt/lav, ungdomsboliger og renovering af boliger.

Vi er en konkurrencedygtig og specialiseret virksomhed, der ved hjælp af stram tidsstyring, dygtige håndværkere i egenproduktion og dedikerede byggeledere, formår at levere kvalitetsbyggerier til aftalt pris og tid.

 Det er vi stolte af, og vi ønsker at værne om og udbygge den tillid, der er imellem ledelse og medarbejdere. Vi er en betydelig samarbejdspartner, der lever op til vores ansvar og den tillid, der bliver vist os fra bygherrers side.

 Det er vigtigt for os at behandle alle i byggeriet ordentligt. Det har betydet, at vi er kendt for at være en stærk og ordentlig samarbejdspartner, der lever op til sine forpligtelser.

 Uanset om vi bygger i hoved- eller totalentreprise har vi et tæt samarbejde med rådgivende ingeniører og arkitektfirmaer.

 Boligbyggerier med et økonomisk omfang på op til 500 mio kr. samt med beliggenhed i region Østjylland samt Københavns området, er det foretrukne marked.

Der er mange andre byggevirksomheder, men få med samme focusområde som JCN Bolig. Byggebranchen er traditionsbundet, hvor alle kan bygge alt.

 Vi har kontor i Timring ved Herning som rummer vores administration og egenproduktion og vi har kontor på Rymarken i Aarhus, da størstedelen af byggerierne i Østjylland ligger omkring Aarhus og København.

 

JCN Bolig A/S
Rymarken 2
8210 Aarhus
Danmark
CVR nummer: DK12245343
P nummer: 1000356282
130
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.393