23948sdkhjf
Del siden

Larko Magnet International A/S

Larko Magneter er specialister i kvalitets magnetsystemer til såvel større som mindre virksomheder inden for industrien generelt.

Hos Larko Magneter finder I et af markedets bredeste sortimenter inden for magnetprodukter, og vores mangeårige ekspertise inden for magneter sikrer jer de bedst mulige produkter inden for følgende områder:

Industrimagneter
Protego Gummimagneter
Excello Pottemagneter
Excello Stangmagneter
Flex Magnetfolie
Holdemagneter
Kontor og reklamemagneter
Magnet værktøj

Dørmagneter

I kan se det fulde sortiment på vores hjemmeside, hvor I også kan downloade vores produktbrochurer.

Se også vores billedgalleri her!

Kvalitet
Hos Larko er I sikret en effektiv ekspeditionsgang og konkurrencedygtige priser, ligesom vi producerer magneter efter kundespecifikke ordrer.

Sidder I inde med en idé til et nyt produkt, som I gerne vil have udviklet, kan I med fordel gøre brug af vores teknikere og ingeniørers ekspertise. I er derfor velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning på jeres udfordring.

I er sikret…
En samarbejdspartner, som sætter en ære i at skabe produkter, som højner kvaliteten af jeres daglige arbejde. Vi er altid på forkanten med den seneste udvikling og teknologi, så vi kan tilbyde jer høj faglighed og kvalitet.

Kontakt os gerne på tlf. +45 39 65 48 00 eller send en mail til post@larko.dk hvis I har spørgsmål til vores produkter, eller hvis I ønsker en snak om netop jeres muligheder.

- Bestil jeres produkter når som helst på døgnet -

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281