23948sdkhjf

Vink Plast ApS

Vink er Europas førende vidensbaserede løsningsleverandør af plast, og samtidig en del af verdens største netværk af plastleverandører med søsterselskaber over hele verden.

Vink Plast ApS i Danmark henvender sig til alle grene af det danske erhvervsliv - det være sig industri, byggeri samt reklamebranchen.

Vort sortiment af plasthalvfabrikata omfatter følgende leveringsformer:
- rundstænger
- emnerør
- plader
- folier
- profiler
- ventilationskomponenter samt
- plastrørsystemer

Vi leverer endvidere færdige, kundespecifikke plastkomponenter fra egen ISO 9001 certificeret produktionsafdeling. Udover "blot" at levere plast tænker vi et skridt videre. Vi deler vores viden og rådgiver vores kunder om den rette plasttype.

Egen ISO certificeret produktionsafdeling for plasthalvfabrikata
Vink Plast tilbyder - som markedets totalleverandør - dig adgang til klipning, opskæring og bearbejdning – alt sammen naturligvis efter dine specifikationer. Vi tilbyder totalløsninger - også hvor der indgår produktionsprocesser, vi ikke selv behersker. Ofte er viden om materialer, applikationer og processer mere vigtig end selve produktionsprocessen. Eller sagt på en anden måde - idé, udvikling og løsning peger på den optimale proces.

Vi har et tæt samarbejde med godkendte underleverandører. Alle valgte leverandører skal kunne honorere de kvalitetskrav, der stilles via vores ISO 9001:2008 certificering. Hertil kommer - alt efter hvilket hovedområde man beskæftiger sig indenfor - et væld af andre krav til såvel anvendelse som til holdbarhed samt miljøpåvirkninger.

Fakta om Vink Plast ApS

Adresse
Vink Plast ApS
Kristrup Engvej 9
8960 Randers SØ
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 89110100

Fax: +45 86415890

CVR nummer: DK12559976

P nummer: 1001101962

Ansatte: 150

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Helle Zepernick
Stilling: Marketingschef

Send til en kollega

0.14