23948sdkhjf
Del siden

ap facader a/s

ap facader a/s har igennem flere år leveret løsninger til erhvervsbyggeri, detail, offentlig renovering og nybyg samt til det private i aluminium og glas.
Dagens boligejere sætter pris på løsninger, der udvisker grænsen mellem inde og ude og sikre masser af lys og luft i boligen. Store glasflader, elegante skydedøre og energieffektive døre og vinduer er alle med til at skabe rammen om det gode liv i den moderne bolig.

ap facader a/s bidrager med løsninger, der tilgodeser kundernes ønsker og drømme og det er selvfølgelig helt essentielt, at det sker på en måde, der samtidig efterkommer nutidens forventninger til energieffektivitet og bæredygtighed.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille, vi finder optimale løsninger i tæt samarbejde med arkitekter og kunder.

Vores vision er at have kunden i fokus og leverer et godt og hurtigt stykke arbejde.

Vores profilleverandør er SAPA.

Sapa er en del af Hydros varemærke, som udvikler og leverer profilsystemer i aluminium. Sapas produkter er kendetegnet ved skandinavisk enkelthed, brugervenlighed, komfort, holdbarhed og ikke mindst bæredygtighed. Sapas profiler leveres i aluminiumlegeringer, der tilbyder et kraftigt reduceret CO2-aftryk.

ap facader a/s rådgiver gerne i forbindelse med konkrete projekter, men vi vejleder også gerne, hvis du mangler hjælp til at finde den helt perfekte løsning, hos os bestemmer du selv i hvilket omfang vi skal være med.

ap facader a/s
Industrivej 35
9700 Brønderslev
Danmark
CVR nummer: DK13108390
P nummer: 1000501166
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.141