23948sdkhjf

Skandia Laser Teknik A/S

Skandia Laser Teknik er en 100% danskejet virksomhed, som gennem de sidste snart 40 år har specialiseret sig som underleverandør af vand- og laserskårne emner. Vi yder vore kunder den bedst tænkelige service, og stiller i den forbindelse store krav til os selv som leverandør. Krav som betyder konstant udvikling og egenkontrol, og at vi altid holder os på forkant med den nyeste teknologi. Derfor er vi certificeret til både ISO 9001 samt EN 1090.

Vi fører en streng kvalitetskontrol med vore leverandører, vores interne projektstyring, programmering og service, og netop det gør det muligt for os at levere kvalitetsprodukter. Kun derigennem sikrer vi de optimale løsninger og det tillidsforhold, der skaber grundlaget for et seriøst samarbejde og langvarige kunderelationer.

Maskinpark
Kendetegnende for os er fleksibilitet og service, hvilket er nøgleord vi sætter i højsædet i vores dagligdag.

Til skæring råder virksomheden i dag 7 CNC styrede Bystronic laserskærere, 2 vandskærere og 1 robotsvejseanlæg.
I afdelingen for kantpresning har vi nu 4 maskiner, hvoraf de 2 er helt nye.
Der udskiftes generelt løbende i maskinparken så den fremstår topmoderne, og som følge heraf kan vi tilbyde leveringssikkerhed samt hurtig levering.

Med investering i de seneste teknologier er det muligt at fremstille emner med imponerende nøjagtighed, og i samarbejde med andre underleverandører som er specialister på hver deres område, er det muligt at fremstille emner til den rigtige pris - både for prototyper og store stk.antal.

Alle emner bliver programmeret og nestet ud på pladerne på den mest materialebesparende måde, og herved opnåes en rationel og effektiv arbejdsgang, hvilket er en væsentlig faktor i ønsket om at kunne levere til konkurrencedygtige priser.

Kompetencer
Pladeformat op til:
Stål 2000 x 4000 mm
Rustfast 2000 x 4000 mm
Aluminium 2000 x 4000 mm

Tykkelse fra 01 - 60 mm

VANDSKÆRING
Fortsætter op i tykkelser hvor laserne ikke kan skære, samt giver mulighed for at skære i mange forskellige materialetyper.

Kontakt os for skæring af f.eks. kobber, messing, bronze, titanium, glasfiber, acryl, PVC, gummi, træ, marmor, granit, sten etc.

Fakta om Skandia Laser Teknik A/S

Adresse
Skandia Laser Teknik A/S
Torshøjvej 260
8362 Hørning
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86921700

CVR nummer: DK13484449

P nummer: 1000572711

Ansatte: 45

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lisa Kaalund Jensen

Send til en kollega

0.125