23948sdkhjf

Juul & Nielsen A/S

Hvis man vil have et standardbyggeri eller 100 ens nye lejligheder, så skal man ikke gå til os. Men hvis du har en byggesag, hvor du vil have kvalitet og sparring til fornuftige penge, så er vi de rette. Vi arbejder med stor gennemsigtighed i byggeprocessen og inddrager gerne dig og evt. brugere i processen.

Vi indtænker gerne bæredygtige og energirigtige løsninger i byggeprojektet, som sammen med vores processer vil skabe et lønsomt byggeprojekt til gavn for både bygherre og brugere.

Juul & Nielsen vandt Renoverprisen 2013 for danmarks bedste renovering for projektet Ryesgade 30. En del af begrundelsen for at tildele projektet prisen lød som følger: ”Ejendommen i Ryesgade er et fornemt eksempel på, hvordan man kan forbedre funktionaliteten og opnå markante energibesparelser uden at gå på kompromis med de kulturhistoriske og arkitektoniske hensyn, man er nødt til at tage, når man renoverer en bygning, der er mere end 100 år gammel. Vi er stolte af at kåre Ryesgade som vinder af RENOVER prisen,” sagde Hans Peter Svendler, direktør i Realdania.

Smidige processer
Vi har ikke en stor, bureaukratisk organisation med kostbare mellemled og stabsfunktioner. Vores struktur er flad og besat af erfarne medarbejdere, der kan tænke nyt og selv tage en beslutning.

Derfor går vi ikke i stå, når vi støder på udfordringer. Vi finder hurtigt de udveje, der sikrer en høj kvalitet, smidig realisering og tilfredshed hos alle involverede parter. Ikke mindst dem, der skal bruge byggeriet bagefter.

100 års ansvarlighed
I dag er vi med mere end 200 medarbejdere i København og Aarhus en af landets største håndværksbaserede entreprenører. Gennem vores mere end 100 år lange historie er vi vokset via fusioner og opkøb, der har bragt særlige kompetencer ind i virksomheden.

Den røde tråd har hele vejen igennem været ansvarlighed for kvalitet, leveret til tiden. Blandt de hæderkronede virksomheder i koncernen er P. Jul, Svend Andresen og Snedkerierne A/S (Før: Johny Larsen Snedkerier). Sidstnævnte er Danmarks førende virksomhed inden for specialfremstilling af inventar i træ og metal.

Fakta om Juul & Nielsen A/S

Adresse
Juul & Nielsen A/S
Erhvervsvej 15
2600 Glostrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Glostrup Kommune

Telefon: +45 43421311

CVR nummer: DK13836795

P nummer: 1000633778

Ansatte: 150

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Helle Adelholm Petersen
Stilling: Salgs- og marketingkoordinator
Direkte telefon: +45 30172424

Send til en kollega

0.163