23948sdkhjf
Del siden

Aalborg Portland A/S

Cement indgår i dag som en naturlig del i byggeri overalt omkring os. Det er svært at forestille sig en verden uden cement, for i en lang række tilfælde er det ikke blot den bedste løsning, men reelt også den eneste.

Cement er nutidens - og fremtidens - byggemateriale. Et uundværligt element, når vi ønsker en fortsat udvikling af samfundet - i Danmark og den øvrige verden.

Aalborg Portland Nordisk Cement er Danmarks eneste cementproducent med produktion på fabrikken i Aalborg. Virksomheden er markedsleder på det danske marked og har en stor eksport ud af Aalborg.

I Danmark og Island har vi opbygget et net af siloanlæg, hvortil vi sejler cement i bulk fra Aalborg. Fra siloanlæggene kører vi i tankbiler cement ud til kunderne. Vi pakker også cement i sække til kunder, der sælger pakket cement fra byggemarkeder og trælasthandler.

Vi producerer cementen på vore teknologisk avancerede produktionsanlæg og forsker intensivt i at forbedre cementens egenskaber og på at skabe forbedringer på miljø- og energiområdet. Herunder arbejder vi løbende på at mindske CO2 emission.

Produkter
Aalborg Portland producerer flere typer cement. Langt størsteparten af produktionen sælges som bulk cement fra vores siloanlæg. Transporten til vores siloanlæg foregår primært med tankskibe. Fra siloanlæggene, som er placeret decentralt i Danmark, bliver den løse cement leveret med tankbiler ud til vores kunder.

Den øvrige produktion pakkes i sække. Cement i sække afhentes af tømmerhandlere og byggemarkeder, der videresælger den pakkede cement.

Her kan du læse meget mere om vores produkter

Aalborg Portland A/S
Rørdalsvej 44
9100 Aalborg
Danmark
CVR nummer: DK36428112
300
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.343