23948sdkhjf

Fischer Danmark A/S

HVOR DER ER ET VINDUE, HAR VI ET PRODUKT

Fischer Danmark A/S blev grundlagt i 1962 og er sammen med de andre selskaber, der danner Fischer Group, en af Skandinaviens førende leverandører af ind- og udvendig solafskærmning, gardiner fra højprofilerede brands samt mørklægning.

Vi er leverandører til både private kunder og det professionelle marked, som blandt andet omfatter offentlige institutioner, kontorer, hoteller, uddannelsesinstitutioner samt mindre erhvervsvirksomheder. Vores løsninger udføres i alle skala og er en unik kombination af et højt æstetisk, designmæssigt og teknologisk niveau.

Vi producerer solafskærmning og mørklægning på egen fabrik og har en række fastansatte montører. Vore showrooms i Aarhus og Gentofte præsenterer omkring 30.000 stofprøver af de fineste tekstiler fra blandt andet Kurage, Kvadrat, Kinnasand, JAB og Creation Baumann.

Fischers medarbejdere besidder en omfattende ekspertise inden for både ind- og udvendig solafskærmning, gardiner, mørklægning og automatik, og vi står altid til rådighed med uforpligtende opmåling, vejledning og tilbud.

Vi tilstræber at opretholde en god balance mellem strenge kvalitetsstandarder, miljøhensyn og virksomhedens økonomi. Derfor udvikler og producerer vi produkter af de bedste materialer, der sikrer lang holdbarhed, samtidig med at vi løbende arbejder på at mindske vores påvirkning af miljøet.

Vi tror på, at verden er dynamisk og sætter derfor en ære i uophørligt at udvikle virksomhedens samlede kompetencer og vidensniveau. Vi har højt til loftet, respekt for hinanden og plads til de mennesker, vi er.

Blandt kunderne er Fischer kendt som en ærlig og reel virksomhed med orden i eget hus, en samarbejdspartner, der leverer kvalitetsløsninger og serviceydelser på højt niveau.

Hver gang.

Leverandør-kompetencer

Projekter

Fakta om Fischer Danmark A/S

Adresse
Fischer Danmark A/S
Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70154055

Fax: +45 70202155

CVR nummer: DK14553843

P nummer: 1000763056

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Nanna Lystbæk Vinther
Stilling: Kommunikationsmedarbejder

Send til en kollega

0.22