23948sdkhjf

Jens Møller Gudhjem A/S

Jens Møller Gudhjem A/S er et entreprenørfirma baseret i Gudhjem på Bornholm.

Vi udfører alle former for entrepriser på Bornholm samt udvalgte opgaver i Hovedstaden og på Sjælland, med en stor andel af egenproduktion.

Byggeri

Vi har stor erfaring med byggeri i forskellige entrepriseformer indenfor alle byggeområder, herunder erhverv, undervisning, boliger, sommerhuse, varehuse, landbrug, industri- og fabriksanlæg, hoteller og sygehuse.

Typisk egenproduktion omfatter jord, sprængning, kloak, in-situ beton, murerarbejde, tømrerarbejde, tagdækning, betonelementmontage, belægninger og anlæg.

Anlægsarbejde

Siden firmaets grundlæggelse har anlægsarbejdet været en stor del af produktionen. Kabel- og ledningsarbejde, hovedkloak, vejanlæg, havne- og vandbygningsarbejder samt anlægsbeton indtager en fast plads på CV'et.

Egenproduktionen omfatter bl.a. jordarbejder, sprængning, kloak, vandledninger, el- og fiberkabler, fjernvarme, belægninger, asfalt, in-situ beton, molearbejder og meget mere.

Alle entrepriseformer

Vi indgår næsten alle former for entrepriser, lige fra underentrepriser til totalentrepriser. Vi udfører selv en del projektering, men indgår efter behov aftaler med underrådgivere på samme måde som med underentreprenører, så vi sikrer at det faglige niveau er i top, både i projektering og udførelse. Kun derved kan vi opfylde vore motto: Når kvalitet tæller. . . . .

Nyheder

Nyeste kompetencer

Fakta om Jens Møller Gudhjem A/S

Adresse
Jens Møller Gudhjem A/S
Stationsvej 7
3760 Gudhjem

Region
Danmark
Hovedstaden
Bornholm Kommune

Telefon: +45 56485117

CVR nummer: DK15000945

P nummer: 1000842897

Ansatte: 95

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Morten Iversen
Stilling: Adm. direktør
Direkte telefon: +45 20454388

Send til en kollega

0.253