23948sdkhjf
Del siden

Jens Møller Gudhjem A/S

Jens Møller Gudhjem A/S er et entreprenørfirma baseret i Gudhjem på Bornholm.

Vi udfører alle former for entrepriser på Bornholm samt udvalgte opgaver i Hovedstaden og på Sjælland, med en stor andel af egenproduktion.

Byggeri

Vi har stor erfaring med byggeri i forskellige entrepriseformer indenfor alle byggeområder, herunder erhverv, undervisning, boliger, sommerhuse, varehuse, landbrug, industri- og fabriksanlæg, hoteller og sygehuse.

Typisk egenproduktion omfatter jord, sprængning, kloak, in-situ beton, murerarbejde, tømrerarbejde, tagdækning, betonelementmontage, belægninger og anlæg.

Anlægsarbejde

Siden firmaets grundlæggelse har anlægsarbejdet været en stor del af produktionen. Kabel- og ledningsarbejde, hovedkloak, vejanlæg, havne- og vandbygningsarbejder samt anlægsbeton indtager en fast plads på CV'et.

Egenproduktionen omfatter bl.a. jordarbejder, sprængning, kloak, vandledninger, el- og fiberkabler, fjernvarme, belægninger, asfalt, in-situ beton, molearbejder og meget mere.

Alle entrepriseformer

Vi indgår næsten alle former for entrepriser, lige fra underentrepriser til totalentrepriser. Vi udfører selv en del projektering, men indgår efter behov aftaler med underrådgivere på samme måde som med underentreprenører, så vi sikrer at det faglige niveau er i top, både i projektering og udførelse. Kun derved kan vi opfylde vore motto: Når kvalitet tæller. . . . .

Jens Møller Gudhjem A/S
Stationsvej 7
3760 Gudhjem
Danmark
CVR nummer: DK15000945
P nummer: 1000842897
95
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.298