23948sdkhjf
Del siden

DS Stålkonstruktion A/S

DS Stålkonstruktion er en dynamisk virksomhed, og vi arbejder konstant på at optimere vores ressourcer og know-how.

Vores viden og erfaring er samlet i begrebet ”Stærk under overfladen”. Et begreb, der dækker over de kompetencer, der ikke nødvendigvis er umiddelbart synlige, men som alligevel er helt centrale for produktionen, projektledelsen og montagen af bærende stålkonstruktioner til moderne industribygninger.

DS Stålkonstruktion har siden august 1993 været certificeret af LRQA (Lloyds Register of Quality Assurance) i henhold til den internationalt aner­kend­te standard for kva­li­tets­styring - ISO 9001.
Efter en stor arbejdsindsats har DS Stålkonstruktion A/S i Hobro modtaget certifikat på at kunne CE-mærke stålkonstruktioner, I overensstemmelse med ”The requirements of the Construction Products Directive as 89/106/EEC, as amended by 93/68/EEC”.
Godkendelsen sker er i henhold til ”EN 1090-1:2009 + A1 2011 Execution of steel structures and aluminium structures – Part 1: Requirements for conformity assessment of structural components”

Det som er synligt, er DS Stålkonstruktions tyngde. Den understreges bl.a. af en årlig produktion på mere end 25.000 tons stål, et produktionsareal på mere end 50.000 m² og en stor, topmoderne maskinpark, som kan bearbejde alle pladetykkelser og alle typer af valsede profiler.

Mangfoldige anvendelsesmuligheder
Kombinationen af vores store byggetekniske stålkompetence og vort brede produktsortiment gør anvendelsesmulighederne mangfoldige. Det betyder sikre og brugbare løsninger, men også kreative og utraditionelle løsninger til gavn for brugerne inden for de forskellige bygningskategorier, hvor konstruktionerne fra DS Stålkonstruktion anvendes:

• industribyggeri
• landbrugsbyggeri
• butiksbyggeri
• stadionbyggeri
• bilhuse / udstillinger
• specialkonstruktioner

DS Stålkonstruktion A/S
Samsøvej 2
9500 Hobro
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1001799816
200

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.313