23948sdkhjf
Del siden

D.A.I. A/S

DAI A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i renovering og byggeri af boliger, daginstitutioner, skoler, plejeboliger, sundhedsbyggerier og hoteller. 

DAI er en af landets førende rådgivere for almene boligforeninger, hvor vi yder rådgivning i forbindelse med nybyggeri og renovering af boliger samt bygherrerådgivning. DAI's bygherrerådgivning omfatter, udover den normale rådgivning, også forundersøgelser og søgning af midler hos Landsbyggefonden.

DAI's historie går helt tilbage til 1945. I dag har vi lokale afdelinger i Aarhus, Horsens og Silkeborg og favner et kompetent hold af  ingeniører, rådgivere og byggeledere fra forskellige fag samt kontruktører og arkitekter.  Vores ingeniørfaglige rådgivning omfatter blandt andet konstruktioner, VVS-, el-, anlægs-, energi- og miljøteknik.

Med vores brede erfaringsgrundlag som bygherrerådgivere og totalrådgivere er vi klar til at bistå dit projekt fra forundersøgelser til aflevering af projektet. Vi er har mangeårig erfaring og stor ekspertise til at hjælpe dit byggeri godt på vej, hvadenten du søger bygherrerådgivning, rådgivning i forbindelse med Landsbyggefonden, totalentreprise, totalrådgivning, arkitektrådgivning, ingeniørrådgivning og/eller byggeledelse.

Du kan se et udsnit af referencer på vores hjemmeside.

 

 

 

 

D.A.I. A/S
Holmstrupgårdvej 20A
8220 Brabrand
Danmark
CVR nummer: DK16276782
P nummer: 1002980411
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.515