23948sdkhjf

Kant Arkitekter A/S

KANT arkitekter har igennem 40 år været med til at sætte arkitektonisk præg på Danmark. I dag tæller virksomheden mere end 80 medarbejdere fordelt på to adresser i København.

Vi har et særligt fokus på at udvikle bolig- og undervisningsbyggeri – for som vi siger; vi lever og lærer! Og hos KANT arkitekter vil vi gerne bidrage til, at det sker i de bedst mulige rammer.

Når vi arbejder med vores boligprojekter, sker det altid ud fra den grundholdning, at de fysiske rammer bør være en åben invitation til at komme hinanden ved, så fællesskab og godt naboskab kan trives. For os spiller iscenesættelsen af fællesskabet altid en central rolle i arbejdet med at skabe rammerne for det gode liv.

Tilsvarende har vi et stærkt fokus på at skabe de bedst mulige forudsætninger for trivsel og læring i de skoler og daginstitutioner, hvor vores børn har deres hverdag. De fysiske rammer bør matche de pædagogiske ambitioner. Det handler om, at indeklimaet er i orden, så børnene kan koncentrere sig. At akustikken gør, at man rent faktisk kan tale sammen uden konstant at skulle råbe højere. Og det handler i høj grad også om at skabe sanselige og inspirerende læringsmiljøer, hvor der er plads til både fordybelse og aktivitet – og hvor arkitekturen bliver en kilde til inspiration i børnenes hverdag!

Vi har en ambition om – helt bogstaveligt – at skabe de bedst mulige rammer om de steder vi lever og den hverdag, som møder vores børn og unge.

 

Projekter

Fakta om Kant Arkitekter A/S

Adresse
Kant Arkitekter A/S
Ryesgade 19C, 2.
2200 København N
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 2222 9300

CVR nummer: DK16686883

P nummer: 1001143240

Ansatte: 80

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jonas Vadstrup
Stilling: Kommunikationschef
Direkte telefon: +45 22229360

Lise Kjær Pedersen
Stilling: Akkvisitionsmedarbejder
Direkte telefon: +45 22229314

Send til en kollega

0.187