23948sdkhjf
Del siden

Frøslev Træ A/S

www.frøslev.dk

Hos Frøslev lever og ånder vi for træ - og vi hjælper vores kunder med at skabe innovative og bæredygtige løsninger. Vores mål er at være den foretrukne leverandør og videnspartner i Nordeuropa.

Frøslev er en dansk, familieejet virksomhed med godt 160 dedikerede medarbejdere. Vi har et bredt sortiment og tilbyder over 1000 forskellige kombinationsmuligheder af profiler. Og skulle du ikke lige finde det profil, der matcher dit næste projekt, vil vi gøre alt for at løse det sammen med dig. 

Træsorter:
Som standard tilbyder vi fyr, gran, ask,  western red ceder, eg og douglas. Samt hjælper vores kunder med deres ønsker herud over.

Behandling:
Vi leverer dit træ ubehandlet eller behandlet - som malet, trykimprægneret i grøn og brun (efter NTR standarder) samt brandimprægneret i EU-Brandklasse B iht. standarden EN 13501. Desuden tilbyder vi thermomodificeret træ samt silikatimprægneret.

Bæredygtige løsninger:
Miljøet har stor betydning for os og vi leverer naturligvis både FSC® (FSC-C106294) og PEFC TM (PEFC/09-31-037) certificeret træ. Desuden tilbyder vi profiler i Frøslev Embla® ThermoWood fyr, gran og ask samt ABODO , Frøslev Flamewood samt Sature®, der alle er alternative imprægnerings- og overfladebehandlinger.

Færdige løsninger:
Vi har udviklet vores helt eget hegnssystem - FT Systemhegn - der med sin enkle opbygning gør det nemt at overskue og sætte op. Her findes et bredt udvalg af profiler, træsorter og farver. Samtidig giver det kunden mulighed for flere kreative anvendelsesmuligheder, som opbygning af højbede, opbygning af haverum og solplads med espalier.

Vi forhandler vores træ via byggemarkeder, trælaster og tømmerhandler.

Frøslev  ... fordi vi elsker træ!

Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersens Vej 1, Frøslev
6330 Padborg
Danmark
CVR nummer: DK14248331
P nummer: 1000706812
100

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.329