23948sdkhjf
Del siden

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Gennem en løbende udvikling har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S - TCT fået skabt et bredt varesortiment og kan derfor i dag tilbyde elementer, betonspalter og specialelementer til indretning af stalde samt industri.

Euro-rør, afløbssystemer, belægningssten, blokke og færdigbeton er også en del af virksomhedens produktsortiment.

Produkter:
TCT råder over en meget lang række produkter.

Bygge & anlæg
TCT har et stort produktprogram til bygge og -anlægsbranchen. Her er en gennemgang af de mest almindelige varer. Se iøvrigt billedgalleriet for et indblik i vores udbud af belægningssten og deres mange anvendelsesmuligheder.

Færdigbeton
Thisted - Fjerritslev Cementvarefabrik A/S har tradition for hurtig og præcis levering af færdigblandet beton.

Landbrugsbyggeri
Der stilles stadig større krav til dansk landbrug, dette gælder især udformningen af stalde og dets konsekvens de efterfølgende år.
Derfor gør vi selvfølgelig alt for at efterleve disse krav. Vi er hele tiden åben og står selvfølgelig klar hvis der skulle være nye idéer eller tiltag.

Industribyggeri
I de senere år har vi i TCT bygget flere bygninger til industri- og forretningsbrug. Det drejer sig både om lagerbygninger og mere komplicerede og krævende byggerier, så som forretninger, hvor TCTs store fleksibiltet mht. størrelse og udformning kommer til sin ret.

Fliser og belægningssten
Udover et stort udvalg af fliser og sten er vi også leveringsdygtige i en lang række andre mere eller mindre specielle produkter.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S
Stevnsvej 17
7700 Thisted
Danmark
CVR nummer: DK40749314
P nummer: 1001800736
220

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.315