23948sdkhjf
Del siden

F. Engel

F. ENGEL blev grundlagt i 1927 af Carl J. Engel, hvor produktionen af arbejdstøj blev startet op i en for danskerne ganske ukendt slidstærk kvalitet. Ideen fik han under et besøg i USA, hvor han så den blå denim beklædning, som bygningsarbejderne anvendte. Ved sin hjemkomst havde han medbragt et par overall, som blev starten på firmaet F. Engel.

I 1964 gik F. ENGEL også ind i modetøjsbranchen og udvidede produktionen til også at omfatte herrebukser under mærket IN-CA. Senere blev bukselinien udvidet med endnu et mærke easy line, og i 1990 opkøbte man et konkurrerende eksklusivt mærke ved navn SUNWILL.

På arbejdstøjssiden udvidede F.ENGEL sortimentet med opkøb at det exclusive WORKZONE arbejdstøj.

Carl D. Engels store fritidsbeskæftigelse jagt førte til, at F. ENGEL i 1985 påbegyndte produktionen af det eksklusive jagttøj under navnet Deerhunter.

Det betyder, at F. ENGEL i dag er opdelt i 3 stærke og selvstændige divisioner: Arbejdstøjsdivisionen, Herrebeklædningsdivisionen og Fritidsbeklædningsdivisionen.

Det grundlæggende for den fortsatte eksistens af firmaet F. Engel er dets evne til kontinuerligt at udvikle sig og følge med tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I dag har F. Engel ca. 120 ansatte i Danmark, og ud over produktionen i Danmark har firmaet egne systuer i Litauen.

 

Kataloger:

www.Engel2022.com

www.Safety.com

www.X-treme.com

F. Engel
Norgesvej 12
6100 Haderslev
Danmark
CVR nummer: DK24260151
P nummer: 1001664709
120
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297