23948sdkhjf
Del siden

Gorm Hansen A/S

Gorm Hansen A/S beskæftiger sig primært indenfor tre hovedområder: jord-, afvandings- og belægningsarbejder.

Jordarbejde omfatter bl.a. jordflytning, kystsikringer, etablering af sø og diverse vandhuller, oprensning af søer og vandløb, vejarbejder, byggemodninger, deponi og lossepladser, støjvolde og rydningsarbejder.

Vi er autoriseret kloakmester, og udfører alle former for kloakeringsopgaver både i offentlig og privat regi. Vi lægger alle former for rør og arbejder med gravitationsledninger, trykledninger, styret underboring, dræning af boldbaner, brønde herunder sandfangs- og pumpebrønde samt over- og underjordiske opsamlings bassiner, spildevandshåndtering i det åbne land i alle dimensioner samt etablering af faskiner m.m. 

Hos Gorm Hansen udfører vi alle former for belægningsarbejder. Vi har stor erfaring med belægningsarbejder i forbindelse med fortovsrenovering, veje og pladser, krydsombygninger, LAR-projekter med brolagte render, kantstensrenovering og rundkørsler. 

Virksomheden har i de forløbne år udført anlægsarbejder af alle størrelser for offentlige instanser. Vi beskæftiger mere end 70 medarbejdere inden for vores kernekompetenceområder og vores mangeårige erfaring med anlægsopgaver på hele Sjælland og i en årrække i det tidligere Østtyskland ifm. murens fald gør, at vi kan håndtere anlægsopgaver af alle typer og størrelser. 

Med mere end 50 års erfaring i branchen er referencelisten lang.

Gorm Hansen A/S
Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Danmark
CVR nummer: DK17827987
P nummer: 1007452302
90
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.282