23948sdkhjf

Xella Danmark A/S

Xella er verdens førende leverandør af byggematerialer i porebeton og kalksandsten, og det brede produktprogram med isoleringsplader, bærende vægge, skillevægge, overliggere, bjælker, dæk- og tagelementer sikrer, at Xella kan levere byggematerialer til hele råhuset. Vi er specialister i massive vægkonstruktioner og fælles for vores Ytong, Silka og Multipor sortiment er, at de opfylder kravene om bæredygtige, indeklimamærkede, varmeisolerende, stabile og omkostningseffektive byggematerialer. Byggematerialerne leveres i modulmål og kan derfor anvendes i kombination til nybyggeri og renovering.

Ytong porebeton giver maksimal termisk beskyttelse, bæreevne og brandsikring. Multipor isoleringsplader er ikke-brændbare mineralsk isolering og et bæredygtigt alternativ til oliebaserede isoleringsmaterialer. Silka kalksandsten anvendes, hvor man ønsker slanke, bærende og lydisolerende vægkonstruktioner.

Ytong, Silka og Multipor er bæredygtige byggematerialer, der produceres med et begrænset energispild og CO2-emissioner. Alle produkter er indeklimamærkede og bidrager til et sundt indeklima med god komfort.

Xella International har flere kvalitetsmærker under sig. Ytong, Silka, Multipor, Hebel, Fermacell, Aestuver og Fels. Koncernen har mere end 6.000 medarbejdere og mere end 90 fabrikker i 20 lande og salgsorganisationer i over 30 lande.

Fakta om Xella Danmark A/S

Adresse
Xella Danmark A/S
Lysholt Allé 11
7100 Vejle
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 75895066

Fax: +45 75896030

CVR nummer: DK37150711

P nummer: 1001752412

Ansatte: 29

Certifikater: Cradle to Cradle®

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anja Pedersen

Lars Nygaard
Stilling: Salgsdirektør

Send til en kollega

0.184