23948sdkhjf

Bøgely Maskinsnedkeri ApS

er etableret i 1962 af Børge Jensen i datidens ”træ- og møbelmekka” Allerød, og virksomheden drives den dag i dag af den samme familie.

Vi er ordreproducerende og har specialiseret os i forarbejdning af massiv fyrre- og hårdttræ, og råder over en up-to-date maskinpark der sætter os i stand til at fremstille flere hundrede forskellige standardprofiler med kort leveringstid. I kombination med eget værktøjssliberi fremstiller vi efter kundens model eller tegning næsten enhver tænkelig høvlet profil til byggeri, båd eller møbel.

Vores oprindelige udgangspunkt som møbel- og bygningssnedkervirksomhed og de mange års erfaring med træforarbejdning giver vore kunder sikkerhed for god kvalitet til den rigtige pris og sikkerhed for høj gentagelsesnøjagtighed (minimerede toleranceafvigelser). Produktionen er over årene blevet udviklet, optimeret og forfinet, og vi tager fortsat udfordringen op med at udvikle og tilpasse vore skærende værktøjer så vi kan tilfredsstille kundernes behov for individuelt tilpassede profilløsninger.

Når vi udfører lønarbejde har vores mange år i markedet har givet os de nødvendige kompetencer der skal til for at sikre kunderne at vi behandler deres træ med største forsigtighed, så det færdige resultat bliver som ønsket.

Fremstilling af profiler efter modeller / mål
Opskæring af træ, Forarbejdning af træ, Høvling af træ,

Du kan læse meget mere om vores produkter på vores hjemmeside.

Følg os på LinkedIN

Fakta om Bøgely Maskinsnedkeri ApS

Adresse
Bøgely Maskinsnedkeri ApS
Borupvej 60E
3320 Skævinge
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hillerød Kommune

Telefon: +45 48173406

Fax: +45 48173206

CVR nummer: DK18961644

P nummer: 1003621643

Ansatte: 6

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Gert Jensen
Direkte telefon: +45 48173406

Send til en kollega

0.218