23948sdkhjf

Intervent A/S

Intervent udfører alle former for ventilations-, køle- og vvs-arbejde. Med udgangspunkt i kundens behov, ønsker vi at være kendt god kvalitet, godt samarbejde, fordelagtige priser, og ikke mindst at levere til tiden. Derudover vil alle vores anlæg være energibesparende, således at de grønne afgifter, CO2 samt den samlede omkostninger bliver minimeret.

Intervent udfører arbejdet i fagentreprise eller, hvis det ønskes, i stor/teknikentreprise hvor alle fag er samlet og styret, under os.

Intervent blev i 1995 startet af den nuværende direktør, Per Henriksen, og siden da er vokset hastigt, med bl.a. Børsens Gazelle pris i år 2000 i både Øresundsregionen og i Danmark.

Hos os gør vi tingene lidt anderledes. Vi forener den dalige virksomhedsdrift med en ansvarlig personalepolitik, da vi betragter vore medarbejdere som den vigtigste ressouce i firmaet. Alle medarbejdere er fagligt dygtige montører og teknikere, hvis kompentencer holdes opdateret via vidensdeling, kurser og efteruddannelser.

Samtidigt lægger vi vægt på at motivere den enkelte medarbejder til altid at yde sit bedste. Dette gør vi dels gennem ledelseskonceptet "værdibaseret ledelse" som gennem intern coaching, men også ved at prioritere socialt samvær og et godt arbejdsmiljø højt.

Vi sætter den faglige stolthed højt, og vi fokusere på at kombinere teoretisk og praktisk viden i det daglige arbejde.

Se alleNyheder

Fakta om Intervent A/S

Adresse
Intervent A/S
Sandager 4
2605 Brøndby

Region
Danmark
Hovedstaden
Brøndby Kommune

Telefon: +45 43434783

CVR nummer: DK19245071

P nummer: 1003738833

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Martin Skov Jensen
Stilling: Teknisk Direktør

Per Henriksen Per Henriksen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 28874783

Send til en kollega

0.256