23948sdkhjf
Del siden

Kronborg Sikring

- når sikkerhed og tryghed går op i en højere enhed


Kronborg Sikring er en af landets førende producenter af sikringsløsninger mod tyveri og brand. Vi har egen produktion i Lystrup ved Århus og leverer og reparerer i hele Danmark.

Kronborg Sikring blev stiftet i 1992, som et sikringsfirma med speciale inden for mekanisk sikring med rullegitre og rullejalousier. Siden starten har fokus været på at skabe fleksible løsninger til alle kunder. Denne erfaring gør os til en af landets absolut førende producenter og leverandør af rullegitre, rullejalousier og senest brandjalousier og brandgardiner.

For Kronborg Sikring er sikring en tillidssag, og derfor er vores omdrejningspunkt ærlighed og loyalitet. Vi forsøger altid at lave enkle løsninger, selvom vi møder komplicerede udfordringer.

Udvikling af sikring til fremtiden
Det er vores klare mål at være firmaet, som sætter niveauet for vores branche, hvilket stiller store krav til medarbejderne. Kravene til sikringen bliver stadig større. Derfor forsøger vi at være et skridt foran og i det mindste være på bølgelængde med udviklingen.

Individuelle løsninger som standard
Vores produkter tilpasses forholdene i de enkelte butikker og bygninger. I et tæt samarbejde med kunder, arkitekter og etableringsvirksomheder, finder vi løsningen til den konkrete opgave. Kravene til løsningerne er blevet mere omfattende, hvilket er ensbetydende med mere tegningsmateriale og grundlæggende gennemgang af projekterne før produktion og montage. Med individuelle løsninger som standard, er egen produktion og kompetent ”knowhow” en nødvendighed for at kunne ”skræddersy” løsninger og produkter til kunderne.

Kundens kontrol for godkendte produkter - Godkendt sikkerhed og kvalitet
Inden produkterne kan komme i betragtning til opsætning, skal de testes hos Teknologisk Institut. Herefter klassificeres de til de forskellige sikringsniveauer. Dette er kundens garanti for, at produkterne er seriøse og har forsikringsselskabernes accept for installering. Derudover produktudvikler vi til stadighed vore produkter for stabilitet og holdbarhed. Ligeledes køres der intern kvalitetskontrol på alle fronter, for konstant at følge op på, at produkt og installation stemmer overens. Certificering ligger i højsædet.

Kronborg Sikring er godkendt hos F&P (Forsikring og Pension), og er medlem af Sikkerhedssbranchen samt Dansk Forening for Passiv Brandsikring. Vores leverandører er nøje udvalgte udfra en række fastsatte kvalitetskrav.

Service – også efter ”fyraften”
De store krav til sikring og sikkerhed og betydningen heraf for kunderne betyder, at vi er parate 24 timer i døgnet for at afhjælpe pludselige opståede sikringsproblemer. Vi har en lang række forretningskæder som kunder, fordi vi er det sikre valg, som aldrig går på kompromis med service og support.

Medarbejderne i centrum
Med en stab på godt 20 medarbejdere fordelt på montage, produktion og administration, er indsigt, faglig kompetence og personlig udvikling vigtige elementer hos Kronborg Sikring. Fra første kontakt til endelig montage, skal kunden have en god oplevelse, hvor det leverede stemmer overens med det forventede.

Internationalt samarbejde
For at tilfredsstille vores krav til udvikling og løse efterspørgslen på specielle løsninger, har vi et solidt samarbejde med SLAETS fra Holland og HEROAL fra Tyskland. Vore leverandører og samarbejdspartnere er udvalgt efter parametrene: Seriøsitet, fleksibilitet og kvalitet.


Vi tilbyder en bred vifte af produkter til sikring mod tyveri og brand:

- Rullegitter
- Rullejalousi
- Tobaks- & Spiritusskab
- Brandjalousi
- Brandgardin
- Shopper Rullejalousi
- Kantinejalousi
- StålgitterSamarbejdspartnere: www.danskgitterservice.dk og www.gittermand.dk.


Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter, eller har brug for vejledning til at finde den bedste sikringsløsning til dine behov, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Kronborg Sikring
Marøgelhøj 7
8520 Lystrup
Danmark
CVR nummer: DK19510093
P nummer: 1001073491
25

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281