23948sdkhjf

ÅF Buildings Denmark

 

Viden og erfaring sikrer spændende projekter
Gennem mere end 40 år under navnet Midtconsult har vi opbygget og udvidet vores vidensbank. En bank, der konstant bliver beriget med nye erfaringer gennem utallige rådgivningsopgaver over hele landet. Byggeriet bliver stadig mere komplekst og stiller større krav til kreativ tænkning. Med baggrund i vores viden og erfaring har vi mulighed for at være med på de største projekter – boliger, kontorer, hospitaler og hoteller. Ingen opgaver er for store, men heller ingen er for små.

Fra vores kontorer i Herning, Aarhus og Herlev – og nu som en del af ÅF – rummer vi alle specialer og kompetencer i én og samme dynamiske organisation. Vi yder tillidsfuld rådgivning uden store armbevægelser. Den jordnære kontakt og de rigtige løsninger er grundstenene i vores troværdighed.

Et godt sted at være
I ÅF er der albuerum og en bred faglig viden. Trivsel og udvikling er altid i fokus. Hvad enten du har lyst til at specialisere dig indenfor dit eget fagområde, at videreuddanne dig indenfor andre fagområder – eller måske på sigt at stå i spidsen for ÅFs største projekter - findes mulighederne hos os.

Leverandør-kompetencer

Projekter

Fakta om ÅF Buildings Denmark

Adresse
ÅF Buildings Denmark
Viborgvej 1
7400 Herning
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 97221133

CVR nummer: DK34074801

P nummer: 1017337110

Ansatte: 320

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Martin Venning Kjær
Stilling: Direktør

Morten Prinds
Afdeling: Design Aarhus
Stilling: Afdelingsdirektør
Direkte telefon: +45 51 23 15 82

Send til en kollega

0.3