23948sdkhjf

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Spangenberg & Madsen er en af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer. 

Som specialister indenfor teknologirådgivning arbejder vi med rådgivningsydelser inden for alle former for tekniske installationer, brand og sikring. Vores faglige kompetencer spænder bredt og dybt indenfor byggeri, infrastruktur og industri og omfatter blandt andet el, VVS, BIM, bæredygtighed, indeklima, katodisk beskyttelse, nærføring, forsyning og kritisk forsyning, baneteknik, commissioning, brand, sikring og security. Vi har en omfattende kundekreds i dansk erhvervsliv, hos offentlige myndigheder og institutioner, regioner, kommuner, boligselskaber samt hos private bygherrer.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1905 og vores første opgave var elektrificering af Horsens by.

Siden samfundets elektrificering har vi været en del af den tekniske udvikling, og som specialistvirksomhed er vi stadig med helt fremme indenfor tekniske installationer, indeklimarådgivning, brand- og sikringsrådgivning.

Det faglige niveau i Spangenberg & Madsens er højt og vi er derfor en eftertragtet samarbejdspartner, som ofte indgår i tæt samarbejde med andre rådgivende ingeniørfirmaer og arkitektfirmaer, på såvel små som store projekter. Hos en del af vores faste kunder arbejder vi med endog meget store og komplekse installationer, der rummer en stor andel særlige installationer, og som dermed udfordrer og udvikler vores faglighed.

Vi har en målsætning om, at alle vores projekter skal tilføres de bedste løsninger i forhold til de stillede mål. Og vi tilstræber altid at levere kompetent rådgivning, med et højt fagligt indhold indenfor vores discipliner.

Nyheder

Fakta om Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Adresse
Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund

Region
Danmark
Hovedstaden
Albertslund Kommune

Telefon: +45 43446000

CVR nummer: DK20436190

P nummer: 1004306491

Ansatte: 70

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Katrin Karbech Mouritsen
Stilling: Kommunikationsansvarlig
Direkte telefon: +45 29699903

Kenneth Søegaard
Afdeling: Byggeri Øst
Stilling: Afdelingsleder
Direkte telefon: +45 29699917

Send til en kollega

0.251