23948sdkhjf
Del siden

Aircold Køleanlæg

Aircold er leverandør af køleanlæg og klimaanlæg. Vi er et autoriseret ingeniør- og kølefirma. Aircold er dansk specialist i energirigtig køling. Aircold leverer industrikøleanlæg, aircondition samt køling af EDB og klimaanlæg for serverrum. Aircold er et landsdækkende firma med fokus på levering af professionel og energirigtig køling til erhvervssektoren.

Aircold er ekspert i fremtidens køleanlæg. Vandbårne kølesystemer, som kaldes vandkøleanlæg. Ved kombination af Aircolds vandkøleanlæg og intelligente frikøleanlæg kan vi tilbyde en fleksibel løsning med store energibesparelser.

Grøn og energieffektiv køling er et vigtigt fokusområde for Aircold. Vi leverer miljøvenlige kølesystemer baseret på grønne kølemidler som propan R290,  CO2 og HFO R1234ze. Vores grønne kølesystemer anvendes alle steder ingen for industri- og processkøling samt komfortkøling. 

Vi projekterer, installerer og vedligeholder anlæg i hele Danmark, samt det nære udland. Vi har referencelisten fuld af tilfredse kunder. F.eks. har vi leveret køling af serverrum til selveste Danfoss. Vi gør os altid umage for at yde den bedste service. Aircold er ISO 9001 certificeret. Aircold har det største certifikat, hvilket betyder at vi må arbejde med alle typer kølemiddel og med ubegrænset fyldning. Henvend dig trygt til os. Vi står parate til at give dig en fyldestgørende og personlig vejledning. Aircold er et godt valg og den sikre vej til energirigtig køling.

Afdeling i København og Aalborg
Aircold har hovedbase i Jylland. Vores gode kvalitet er dog landskendt. Ikke mindst i Østdanmark, hvor vores aktiviteter har været stadigt tiltagende. Derfor har vi siden 2007 også haft en afdeling i Københavnsområdet.

Aircold København og Aircold Aalborg står parat til betjene dine forespørgsler på enhver form for køleanlæg eller klimaanlæg. Kontakt os på tlf. 70270166 eller tlf. 98190166.

Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
CVR nummer: DK20803703
P nummer: 1004519555
10

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.306