23948sdkhjf

Scandi Supply A/S

Vi har som en af de få i Danmark, valgt udelukkende at fokusere aktiviteterne på passiv brandsikring, herunder brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger for brandlukning af installationsgennemføringer.

Scandi Supply a/s har mere end 25 års erfaring i branchen, hvilket har gjort os til specialister på passiv brandsikring og projektorienterede specialløsninger. For os er kvalitet, dokumentation og rådgivning en kernekompetence.

Det er vores førsteprioritet at levere den løsning indenfor passiv brandsikring, som skaber værdi for vores kunder og brandsikre bygninger for brugere og beboere.

Scandi Supply a/s udvikler løbende produktsortimentet, som distribueres gennem førende grossister og tømmerhandlere i Danmark samt til OEM kunder i Europa.

Scandi Supply a/s er medlem af en række branche og interesseorganisationer inden for passiv brandsikring. Dermed sikrer vi os adgang til den højeste specialiserede faglige viden, der sætter os i stand til at tilbyde de bedst kvalificerede og dokumenterede løsninger.

Scandi Supply a/s er byggeindustriens professionelle partner indenfor passiv brandsikring.

Vores konsulenter er aktive ude hos på byggepladser i hele Danmark. Vi yder rådgivning “on site”, vi underviser og rådgiver i passiv brandsikring.

Vi er centralt beliggende i Vissenbjerg, hvorfra vore produkter distribueres til hele Danmark og Europa.

Vi stiller vores knowhow til rådighed for entreprenører, projekterende og udførende. Siden 1990 har vi leveret produkter for passiv brandsikring til en række byggerier - både mindre byggerier såvel som store og kendte byggerier

Se alleNyheder

Fakta om Scandi Supply A/S

Adresse
Scandi Supply A/S
Energivej 2
5492 Vissenbjerg

Region
Danmark
Syddanmark
Assens Kommune

Telefon: +45 76244800

Fax: +45 76244801

CVR nummer: DK20970081

P nummer: 1005246290

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Catarina Fæster Buchholt Catarina Fæster Buchholt
Stilling: IT-Manager
Direkte telefon: +45 76244817

Helle Stougaard Helle Stougaard
Stilling: Kommunikationskoordinator
Direkte telefon: +45 76244816

Karsten Holse Karsten Holse
Stilling: Sales & Marketing Manager

Send til en kollega

0.25