23948sdkhjf
Del siden

Spæncom A/S

Spæncom har mere end 70 års erfaring i projektering, produktion og montage af elementløsninger til det danske marked. Med fabrikker i Aalborg, Kolding og Vemmelev er vi geografisk placeret i alle dele af landet. Vi tilstræber at være den mest attraktive samarbejds- og sparringspartner for entreprenører, rådgivende ingeniører og arkitekter. Derfor arbejder vi kontinuerligt på at øge kundetilfredsheden, så kunderne føler sig godt og professionelt behandlet i alle faser af et projekt - fra første indledende snak til sidste finish på elementerne.
Spæncom har ligeledes stor prioritet på udvikling og har lang erfaring med at tænke aktuelle behov ind i et traditionsrigt produkt. For eksempel når vi udvikler termoaktive huldæk, slanke LB bjælker, spændende grafiske facadeoverflader, vejbroer og nye P-Hus koncepter.

En stærk samarbejdspartner
Hos Spæncom vil vi gerne være med fra projektets start. Derved kan vi bidrage med viden og erfaring, så de ”rigtige” elementkonstruktioner fastlægges hurtigt, og produktions-omkostningerne minimeres ved at indpasse Spæncoms standard løsninger i projekterne. Herudover udfører Spæncom i mange tilfælde projektoptimeringer i samarbejde med vores kunder. Disse projektoptimeringer kan ske både i tilbudsfasen og efter ordreindgåelse.

Ved at samarbejde med Spæncom får kunderne en partner, der kan omsætte ideér til konkret betonviden og sikrer et optimalt forløb, der skaber værdi for både Spæncom og kunden - Spæncom er leverandør af meget mere end blot det færdige betonelement.

En del af Europas største producent af betonprodukter
Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er repræsenteret med fabrikker i mere end 20 lande. Consolis Gruppen er en førende europæisk producent af præfabrikerede betonprodukter og leverer omfattende løsninger til såvel byggeri som infrastrukturprojekter – herunder produkter som betonsveller til jernbanespor, betonrør til alle former for rørledningsnet, tunnelelementer, vindmølleskafter i beton, trappeløsninger og meget mere.

Spæncoms brede produktsortiment/standardelementer, dækker alle former for forspændte elementtyper samt elementer i jernbeton som:
- A-fundamenter
- Bjælker
- Etagedæk
- Facader
- Søjler
- Tagplader
- Tribuneelementer
- Vægge

Spæncoms systemløsninger dækker over følgende.
- Gylletanke
- Hal systembygninger
- P huse
- Bro byggeri
- Stadions

Du kan læse meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside - se link ovenfor.

Spæncom A/S
Letvadvej 37
9200 Aalborg SV
Danmark
CVR nummer: DK26271010
P nummer: 1003020424
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.344