23948sdkhjf
Del siden

Rasmus Friis

Rasmus Friis A/S er en styringsentreprenør med 30 års erfaring inden for erhvervs- og boligbyggeri. 
Vi udfører total- og hovedentrepriser og tilbyder projekteringsledelse, byggestyring samt entreprenørrådgivning.
For os er byggeriet den nemme del. Det er arbejdet menneskerne i mellem, som sikrer det gode byggeri. 
Et byggeri handler først og fremmest om, at sikre bygherres og brugernes behov og ønsker. Dette skabes gennem en god og åben dialog mellem alle interessenter. Og med åbenhed, inddragelse og forståelse, skabes trivsel, tryghed og god udvikling for vores projekter. 
Igennem vores mangeårige erfaring som styringsentreprenør, har vi fået skabt en stærk organisation, som på alle niveauer arbejder for at sikre behov og ønsker. For at vi sikrer en bedre trivsel hos vores medarbejdere, så de kan fokusere på de bedste løsninger for projektet, sammensætter vi bemandingen så der ikke opleves overarbejde, stress og slid. Vi prioriterer et robust sammensat hold, hvor arbejdsglæde vægtes højt.

Tillid er en vigtig byggesten
Værdifuldt samarbejde er baseret på gensidig tillid. Derfor er åbenhed en vigtig del af vores samarbejdsmodel. Det er vores erfaring, at åbenhed giver det bedste samarbejde og styrker både tillid og troværdighed. For gensidig tillid og åbenhed er også det bedste fundament for et frugtbart og værdifuldt samarbejde.
Vores prissætning sker ved stor omtanke og omhu, samt en bred erfaring inden for byggeri og renovering af alt fra etageejendomme, rækkehuse, almene boliger, institutioner, restauranter, hoteller, lagerbygninger til komplicerede erhvervsejendomme.  Vi finder - i al beskedenhed - altid frem til den rigtige pris.
Vi ønsker at drive en sund og stabil forretning, hvor vores omtale betyder meget for os. Gennem klar kommunikation, sunde relationer til vores kunder og økonomisk ansvarlighed kan du stole på, at vi også er her i morgen.

Bæredygtigt byggeri
Vi vil være med til at præge en grønnere og mere bæredygtig verden.  

Vi kan bygge sunde klimavenlige bygninger, som har fokus på miljøet & klimaet. Vi har organisationen som er gearet til at kunne tage stilling til konventionelle og nye løsninger, der kan hjælpe med at gøre bygninger grønnere.  Vi har valgt at sætte fokus på de tiltag, som vi selv kan præge, dette kommer til udtryk i måden vi angriber byggeprocesserne på.

Vi har fokus på at minimere processtrømmen og vandforbruget, og i øvrigt arbejde på at implementerer grønenergi i byggeperioden. Dette kommer til udtryk ved, at vi arbejder på at bruge strøm som drivmiddel på vores byggepladsmateriel. Vi minder vores medarbejdere og samarbejdspartnere om, at være bevidste om deres forbrug – hvilket er en del af vores kontraktsæt med vores samarbejdspartnere.

Vi har fokus på Co2 aftryk, og ændrer de processer vi har indflydelse på. Vores betonafdeling bruger, i størst muligt omfang, plastikfibre i stedet for armeringsstål for at minimere Co2 forbruget.  

I vores projekteringsteam har vi en bæredygtighedsleder, hvis arbejdsområde er at sikre, størst mulig fokus på bæredygtighed i alle byggeriets faser.  

Vi har flere byggerier, som er bygget til DGNB Guld (2016 manualen), og en større pipeline som skal bygges til DGNB Guld (2020 manualen).  

I vores koncern har vi besluttet os at arbejde med FN’s verdensmål, hvorfor vi har en intern gruppe, som arbejder på, hvordan vi i vores koncern kan efterleve FN´s verdensmål. 

Læs mere her

Rasmus Friis
Rentemestervej 14
2400 København NV
Danmark
CVR nummer: DK21518689
P nummer: 1004989921
40-45
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.338