23948sdkhjf
Del siden

Pajo-Bolte A/S

Pajo-Bolte A/S, er en veletableret familieejet virksomhed, som er specialiseret inden for salg og distribution af befæstelse, til alle grene af den danske konstruktions, montage, og fremstillings industri. 

Pajo-Bolte A/S, blev etableret for godt 25 år siden af Poul Anker Johansen, som en del af PAJO gruppen, og siden starten, har virksomheden været bygget op om en ægte servicekultur, hvor kunden altid er i centrum.

I dag har sønnen Lars Johansen, overtaget den daglige ledelse af virksomheden

Vi er i dag en moderne virksomhed, med 38 dygtige medarbejdere, der med know-how og mange års erfaring, er klar til at yde en ekstra indsats for at give den bedste vejledning og service.

Vi blev i november 2017 certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015, hvilket betyder, at vores kunder altid kan regne med, at produkterne lever op til de aftalte kvalitetskrav

På vores store centrallager i Hobro, lagerfører vi mere end 23000 forskellige artikler, og vi er stolte af at en lang række danske virksomheder har valgt Pajo-Bolte A/S, som deres foretrukne samarbejdspartner indenfor befæstelse.

Vores effektive logistik og distribution giver, sammen med vores geografiske placering, de bedste muligheder for hurtig og præcis levering - og gør os til et vigtigt led i vores kunders forsyningskæde.

 

Dag til dag levering !!

Ja – naturligvis!

Hos Pajo-Bolte er kunden altid i centrum, og derfor er hele vores virksomhed bygget op omkring en ægte servicekultur. Vi har bygget hele virksomheden op om vores kunders behov, og derfor kan vi garantere at alle ordrer, som vi modtager indenfor vores åbningstid, afsendes samme dag.

 24 timers vagttelefon

Får du akut behov for befæstelse udenfor vores normale åbningstider, er vores vagttelefon altid åben, hver dag året rundt, hele døgnet – og med 23000 forskellige artikler på vores lager i Hobro, kan vi løse de fleste opgaver her og nu, så din produktion ikke går i stå.

 Webshop - www.pajobolte.dk

Prøv vores webshop, hvor du kan bevæge dig rundt i vores 23000 artikler store sortiment, og finde produktblade, så du kan vælge den rigtige boltesamling til din applikation. Du naturligvis også let og enkelt bestille de varer som de har brug – webbutikken har altid åbent.

 Scannerløsning

Med en scannerløsning fra Pajo-Bolte, kan du let bestille de varer du har behov for. Vi laver de rigtige stregkodelabels til dig, og vores konsulenter hjælper dig med at komme godt i gang -  så er der ingen tvivl om hvad du skal bestille, og vi sikrer dermed sammen, at du får de rigtige varer – hver gang.

 Sortimentsgennemgang

Hos Pajo-Bolte, oplever vi ofte, at vores kunder, anvender et meget bredt udsnit af befæstelsesartikler i deres produkter. Det kan være en god ide at gennemgå sortimentet med jævne mellemrum, og vurdere om der anvendes det rette produkt, til en given applikation. Vores rutinerede konsulenter har et stort sortimentskendskab, og hos Pajo-Bolte, er vi altid klar til at støtte vores kunder i en gennemgang, og sanering, af kundens sortiment. 

 Kitting og specialforpakning

Har din virksomhed behov for færdigpakkede kitsæt, f.eks. til byggepladser, maskinmontage, eller projektopgaver, så sikrer Pajo-Boltes rutinerede lagerekspedition, at du med et minimum af håndtering får leveret de rigtige befæstelsesartikler, til de enkelte sager.  Ligeledes, kan vores fleksible specialpakkeri, hjælpe dig, hvis du har behov for specialforpakninger, f.eks. som montagetilbehør til dine færdigvarer – og skal der pakkes egne varer i pakkerne, som ikke er en del af Pajo-Boltes normale standardsortiment, så klarer vi også det.

 Specialværksted

På trods af et særdeles omfattende lagerført sortiment af gevindstænger, og gevindstykker, oplever vi ofte at vores kunder har behov for helt specielle længder til deres projekter. Derfor har Pajo-Bolte, på vores lager i Hobro, etableret et savecenter, som, med meget kort leveringstid, kan fremstille lige netop de særlige længder, som du har behov for.

 EDI -  Electronic Data Intercharge

Har du behov for en totalintegreret løsning, hvor IT-systemer taler sammen, og alle processer kører i et præ-defineret flow, så kan EDI være løsningen. Pajo-Bolte kan håndtere de mest anvendte EDI formater, og vores IT afdeling står klar til, sammen med vores kunder, at finde den optimale løsning. 

 Lagerlogistik - Lad Pajo-Bolte tage slæbet

- Har du fokus på LEAN, eller fylder C-artikler bare for meget i din hverdag – Så lad Pajo-Bolte hjælpe dig !

Hos Pajo-Bolte har vi stor erfaring med opbygning af VMI løsninger. Vi ved at befæstelsesartikler er tunge, og meget håndteringskrævende. Samtidig udgør befæstelse ofte en meget lille del af virksomhedens totale indkøb, så der skal ikke bruges meget intern tid på at bestille, og vedligeholde reoler, før dette bliver urentabelt for virksomheden.

Pajo-Bolte A/S
Lupinvej 1
9500 Hobro
Danmark
CVR nummer: DK10221994
P nummer: 1000038454
38
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.299